x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Pauza de cafea

Pauza de cafea

de Veronica Bectas    |    10 Ian 2007   •   00:00

Se implinesc zece zile de la intrarea in Noul An. Am petrecut, cu mic cu mare, la sat si la oras, mai mult sau mai putin, dar, oricum mai consistent decat de obicei. Multumiti, ghiftuiti, inca bantuiti de vise in care bucatele vin navala spre noi, nici prin gand nu ne trece ca trebuie sa ne intoarcem la un regim alimentar care sa puna ordine in metabolism si chiar in gandire!

Se implinesc zece zile de la intrarea in Noul An. Am petrecut, cu mic cu mare, la sat si la oras, mai mult sau mai putin, dar, oricum mai consistent decat de obicei. Multumiti, ghiftuiti, inca bantuiti de vise in care bucatele vin navala spre noi, nici prin gand nu ne trece ca trebuie sa ne intoarcem la un regim alimentar care sa puna ordine in metabolism si chiar in gandire! Mai precis, sa schimbam modul in care ne hranim. Da, inteleg ca e greu, numai ca... sanatatea, aspectul fizic si de ce nu, felul in care percepem propria noastra viata, sunt strans legate de felul in care ne hranim.
Nu este o "mare filosofie", ci una... deosebita. "Mananca pentru tine", asa zicea bunica mea. Adica: ceea ce-ti trebuie, ce-ti face bine. Cu minim de efort, cheltuieli reduse si multa imaginatie, pe baza unor retete traditionale se pot realiza pranzuri delicioase care respecta conditiile impuse de nevoile organismului nostru.
Nu-i greu, noi va ajutam sa aflati ce variante aveti si cu siguranta veti adora preparatele!
  • veronica.bectas@jurnalul.ro
  • ×