x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Platingul unui concurent de la „Top Chef” i-a lăsat fără cuvinte pe juraţi

Platingul unui concurent de la „Top Chef” i-a lăsat fără cuvinte pe juraţi

30 Dec 2013   •   12:29
Platingul unui concurent de la „Top Chef” i-a lăsat fără cuvinte pe juraţi

Cu cât competiţia „Top Chef” se apropie de final, cu atât concurenţii rămaşi în concurs se autodepăşesc şi gătesc preparate cu care să-i impresioneze pe membrii juriului pentru că probele devin din ce în ce mai grele. Astfel, în această seară, de la ora 20:30, la Antena 1, bucătarii au fost provocaţi să pregătească un fel principal de mâncare neprocesat termin.

Pentru unii dintre concurenţi, proba a fost simplă, iar pentru alţii a fost cu adevărat o provocare, motiv pentru care, din cauza stresului şi a emoţiilor, Alexandra Leon a avut nevoie de îngrijiri medicale: „Nu am mai gătit genul aceasta de mâncare şi m-am panicat, am început să plâng şi am intrat încordată în probă”, mărturiseşte concurenta.

Unul dintre concurenţii care a excelat la provocarea juraţilor a fost Alexandru Iacob. Preparatul său, carpaccio de anghinare, a cucerit toată echipa „Top Chef”: „Arată impecabil! Acum, telespectatorii vor putea vedea ce înseamnă să fii creativ”, mărturiseşte Joseph Hadad care este un cunoscut fan al anghinarelor. „Farfuria este într-adevăr de top. Cât rafinament şi câtă eleganţă poate exista într-un preparat neprocesat termin. Nu doar ai folosit anghinarea, ci ai făcut ca întreg platingul să semene cu o anghinare”, adaugă Tudor Constantinescu.
Alexandru Iacob a mărturisit că a mai gătit preparate fără să folosească focul în timpul unui stagiu de practică la Mugaritz din San Sebastian, restaurant situat pe locul patru în topul celor mai bune localuri din lume.

Telespectatorii care vor urmări „Top Chef” în această seară, de la ora 20:30, la Antena 1, vor putea afla dacă concurenta raw vegana din concurs a reuşit să-i impresioneze pe cei trei juraţi la proba în care s-a gătit fără foc.

×
Subiecte în articol: top chef