x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Reteta zilei. Bors rusesc de zarzavat

Reteta zilei. Bors rusesc de zarzavat

de Simona Lazar    |    08 Noi 2013   •   23:30
Reteta zilei. Bors rusesc de zarzavat

INGREDIENTE: o sfecla rosie mijlocie, o telina, doi morcovi, varza cruda, un dovlecel, doi cartofi, o ceapa, 1 l de bors, 3 rosii coapte, un pahar de smantana, leustean, ulei, sare.
Se curata legumele, se taie cuburi mici si se calesc in ulei impreuna cu ceapa si varza tocate. Cand se inmoaie usor, legumele se trec in 2 litri de apa calda si se fierb, acoperit, o jumatate de ora.
Se sareaza dupa gust si se continua fierberea, se incearca legumele, cu precadere sfecla, care fierbe mai greu, si se adauga rosiile decojite si taiate felii subtiri. Dupa 10 minute se adauga borsul fiert separat, o lingura de ulei, leustean tocat si se ia oala de pe foc. Se drege cu smantana pusa direct in farfurie si se serveste cald.

×
Subiecte în articol: reteta zilei