x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Reţeta zilei: Cheescake cu vanilie şi portocale

0
12 Sep 2018 - 20:30
Reţeta zilei: Cheescake cu vanilie şi portocale

Ingrediente:

Blat: 250 g biscuiţi pisaţi, 130 g unt topit

Cremă: 300 g brânză cu smântână, 600 g cremă de brânză cu smântână, 200 g smântână pentru frişcă, 200 g zahăr, 20 g gelatină, 150 g suc de portocale, 150 ml lapte, 1/2 baton de vanilie, 2 linguriţe de esenţă de portocale, şofran pentru culoare, o portocală, 2-3 linguri de fulgi de ciocolată albă

Mod de preparare:

Se amestecă biscuiţii mărunţiţi cu untul topit, până se obţine un aluat umed, apoi se aşază într-o tavă rotundă, se presează cu un pahar şi se lasă la rece până se face crema. Se mixează cremele de brânză cu zahărul până se obţine o compoziţie omogenă, se adaugă frişca bătută, apoi se împarte compoziţia în două. Într-o jumătate se pun seminţele de vanilie şi 10 g de gelatină dizolvată în lapte cald. În cealaltă se pune restul de gelatină dizolvată în sucul de portocale încălzit şi şofranul pus în prealabil în puţină apă fierbinte. Se aşază alternativ cremele peste blat şi se lasă la rece minimum 4-5 ore. Se decorează cu felii de portocale şi fulgi de ciocolată albă.

 

Citeşte mai multe despre:   Cheescake cu vanilie şi portocale

 

Ştiri din .ro


PUBLICITATE
 





Mai multe titluri din categorie

Jessie J a dezvăluit public drama personală. „Sunt una dintre milioanele de femei care trec și vor trece prin asta”

Jessie J a dezvăluit public drama personală. „Sunt una dintre milioanele de femei care trec și vor trece prin asta”
Video Cântăreața Jessie J a dezvăluit că nu poate avea copii în mod natural. Starul de 30 de ani a descoperit că are probleme cu fertilitatea acum patru ani. Ea și-a detaliat „durerea și tristețea” pe scena...

Reteta zilei: Piept de pui in sos cremos de usturoi

Reteta zilei: Piept de pui in sos cremos de usturoi
Ingrediente 4 bucăți piept de pui 50 g miere zeama de la 1 lămâie 2-3 căței de usturoi, pisați 2 lingurițe sos de soia 2-3 linguri ulei pătrunjel tocat, după gust sare piper Mod...

Bogdan Stanoevici, mărturisiri emoționante: “Este cel mai frumos cadou pe care mi l-a dat Dumnezeu vreodată!”

Bogdan Stanoevici, mărturisiri emoționante: “Este cel mai frumos cadou pe care mi l-a dat Dumnezeu vreodată!”
Bogdan Stanoevici le arată telespectatorilor Happy Channel o latură mai puțin cunoscută despre el, în cadrul emisiunii “CulTOUR”, care se va difuza astăzi de la ora 17.30. Actor cu o vastă experiență în...

Tratamente balneare la Praid

Staţiunea Praid se află într-o zonă rurală, la o distanţă de 9 km de Sovata, în judeţul Mureş. În afară de Salina Praid, tratamentele balneare se bazează aici pe izvoare sărate hipertermale. Există şi un...

Reţeta zilei: Piept de pui cu fistic

Reţeta zilei: Piept de pui cu fistic
Ingrediente: 400gr.piept de pui 100gr.fistic 30gr.miere 20gr.unt sare piper coriandru Mod de preparare: Fisticul se decojește, se taie mărunt și se amestecă cu sarea, piperul și...

Muzeul Judeţean de Istorie Braşov

Una dintre cele mai importante instituţii culturale publice ale judeţului Braşov este Muzeul Judeţean de Istorie, care deţine cel mai vast patrimoniu istoric mobil al Brasovului. Cele 159.255 de piese ale...

Cetăţile din inima României, “la pachet” cu turismul de business

Cetăţile din inima României, “la pachet” cu turismul de business
Toamna este anotimpul ideal pentru turismul de business, dar şi pentru escapade în împrejurimile marilor oraşe. Vizitarea cetăţilor şi a bisericilor fortificate săseşti este combinaţia perfectă pentru cei...

Anca Sigartău și fiul ei Teodor, îmbrăcați de un designer de la Bollywood în "Asia Express"

Anca Sigartău și fiul ei Teodor, îmbrăcați de un designer de la Bollywood în "Asia Express"
Asia Express, cel mai dur reality show difuzat în curând de Antena 1 este și un motiv de reale surprize pentru cele 9 perechi de vedete participante. La finalul fiecărei zile, aceștia sunt nevoiți să își caute...

Reţeta zilei: Prăjitură cu mere

Reţeta zilei: Prăjitură cu mere
Ingrediente 7-8 mere medii 200g unt (la temperatura camerei) 4 oua 400g faina 200g zahar 200 ml lapte 1 praf de copt 1 praf de sare 2 pliculete de zahar vanilat coaja de la o lamaie Preparare Se pune...

Sfaturile pe care trebuia să le urmezi pentru a-ți găsi un soț în 1950

Sfaturile pe care trebuia să le urmezi pentru a-ți găsi un soț în 1950
Să găsești un partener în secolul 21 este destul de greu, chiar și cu toate aplicațiile matrimoniale care te pot pune în contact cu tot felul de străini în doar câteva secunde. Însă, dacă ne uităm la o...

Ana Baniciu, declarație surprinzătoare: Care este cel mai bun sfat primit de la tatăl său

Ana Baniciu, declarație surprinzătoare:  Care este cel mai bun sfat primit de la tatăl său
Galerie Foto Ana Baniciu a ajuns una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi și mărturisește că îi este recunoscătoare tatălui pentru faptul că i-a lăsat moștenire această dragoste pentru muzică, dar și talent...

Sora Danielei Crudu își încearcă norocul la ”Chefi la cuțite”

Sora Danielei Crudu își încearcă norocul la ”Chefi la cuțite”
Ana Crudu, sora Danielei Crudu, a stat departe de luminile reflectoarelor, însă sezonul acesta a decis să se înscrie la ”Chefi la cuțite” pentru a demonstra că, pe lângă make-up, gătitul este una dintre...

Rețeta zilei : Ciocănele aromate cu rozmarin

Rețeta zilei : Ciocănele aromate cu rozmarin
Ingrediente: 8 ciocănele, 2 gogoşari, 2 roşii, 1 ceapă roşie, 1 linguriță zahăr, ulei pentru prăjit, 2 căţei usturoi, 1 lingură pesmet, sare, piper, boia dulce şi iute, rozmarin, cimbru Mod de...

Gina Pistol, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu,  momente de relaxare la Oceanul Indian

Gina Pistol, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu,   momente de relaxare la Oceanul Indian
Galerie Foto Aflați la Oceanul Indian, Gina Pistol, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au profitat de câteva ore libere atunci când cursa a luat sfârșit mai devreme. În timp ce anumiți concurenți își căutau cazare...

Liviu Vârciu și-a sărbătorit ziua de nume la filmările celui de-al doilea sezon ”Asia Express”

Liviu Vârciu și-a sărbătorit ziua de nume la filmările  celui de-al doilea sezon ”Asia Express”
Liviu Vârciu și-a sărbătorit joi ziua de nume, în timpul filmărilor celui de-al doilea sezon ”Asia Express”, alături de concurenți și de colegii săi. Deși nu mulți știu despre artist că pe 8...
Serviciul de email marketing furnizat de