x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Rețeta zilei: Cheescake „New York”

0
01 Iul 2018 - 20:30
Rețeta zilei: Cheescake „New York”

Ingrediente:

Pentru blat: 300 g biscuiţi simpli, 100 g unt topit, 2 linguri zahăr pudră vanilat

Pentru cremă: 200 g smântână, 200 g cremă fină de brânză, 200 g smântână pentru frişcă, un pliculeţ de gelatină, 200 g zahăr pudră vanilat, o fiolă esenţă de vanilie

Mod de preparare:

Se zdrobesc biscuiţii şi se amestecă bine cu zahărul pudră şi untul. Se pune hârtie de copt într-un vas, se presează bine comoziţia pe fundul vasului şi se dă la frigider. Pentru cremă, se pune gelatina în 50 ml de apă rece, timp de cinci minute, se pune la foc mic până se dizolvă. Se mixează smântâna pentru frişcă cu 100 g de zahăr şi se bate spuma tare. Se adaugă apoi smântâna, crema de brânză, restul de zahăr, esenţa şi se omogenizează. Se pune gelatina şi se toarnă crema peste blatul de biscuiţi. Se lasă la rece până a doua zi şi se poate servi cu fructe proaspete, sau orice doriţi.

 

Citeşte mai multe despre:   Cheescake New York

 

Ştiri din .ro


PUBLICITATE
 





Mai multe titluri din categorie

Alina Chivulescu, interviu emoționant: “Tata a fost cel mai bun om pe care l-am întâlnit pe lumea asta”

Alina Chivulescu, interviu emoționant: “Tata a fost cel mai bun om pe care l-am întâlnit pe lumea asta”
Îndrăgita actriță Alina Chivulescu face mărturisiri emoționante astăzi, la “CulTOUR”, de la ora 17.30, la Happy Channel. Aceasta vorbește despre cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de la...

O cântăreață celebră a recunoscut că a făcut pe ea pe scenă „Ce să fac cu băltoaca? Am aruncat peste cu paharul de apă”

O cântăreață celebră a recunoscut că a făcut pe ea pe scenă „Ce să fac cu băltoaca? Am aruncat peste cu paharul de apă”
Shania Twain a dezvăluit că a făcut pe ea „de mai multe ori” pe scenă, conform USA Today. Cântăreața a recunoscut acest lucru în timpul unui joc de televiziune. „Sunt pe scenă tot timpul”, a declarat ...

Electric Castle Festival anunță headliner-ii pentru ediția din 17 – 21 iulie 2019 + multe alte nume importante din rock, house și electro

Electric Castle Festival anunță headliner-ii pentru ediția din 17 – 21 iulie 2019 + multe alte nume importante din rock, house și electro
De aproape un deceniu, publicul din România așteaptă acasă un concert Florence + The Machine, iar Electric Castle transformă, în sfârșit, acest vis în realitate. Este una dintre cele mai creative trupe indie...

Rețeta zilei: Prăjitură cu măr şi scorţişoară

Rețeta zilei: Prăjitură cu măr şi scorţişoară
Ingrediente 250 g făină 1 măr mare, feliat 230 ml ulei 200 g zahăr brun 100 g zahăr 50 g nuci, mărunțite 2 ouă 1 lingură scorțișoară 1 linguriță esență de vanilie ½ linguriță praf de...

12.000 de spectatori au experimentat meniul curajos al show-ului „Acadelia”

12.000 de spectatori au experimentat meniul curajos al show-ului „Acadelia”
Meniu curajos, spectatori dornici să experimenteze! Cele trei zile ale show-ului „Acadelia” au făcut ca nu mai puțin de 12.000 de oameni să vină la Sala Palatului pentru a vedea un spectacol complex, susținut...

Ozana Barabancea: “Aș putea să fac o expoziție cu iile mele”

Ozana Barabancea: “Aș putea să fac o expoziție cu iile mele”
Pasionată de artă, dar și de portul tradițional, Ozana Barabancea mărturisește că ar putea să facă o expoziție cu iile pe care a reușit să le strângă de-a lungul timpului. Despre colecția ei...

Străini fascinați de România: o țară perfectă pentru business

Străini fascinați de România: o țară perfectă pentru business
Galerie Foto În timp ce românii migrează către vestul Europei, din ce în ce mai mulți străini aleg România pentru a se instala aici și pentru a face afaceri profitabile. Deși o țară cu probleme economice nu ar atrage,...

Cum se curăţă pielea întoarsă

Cum se curăţă pielea întoarsă
De câte ori nu ţi s-a întâmplat să încerci din răsputeri să prelungeşti viaţa unei perechi de încălţăminte din piele întoarsă deja uzată? Dacă vrei să păstrezi cât mai mult piesele din acest...

Reţeta zilei: Negresă cu ciocolată şi sos de afine şi scorţişoară

Reţeta zilei: Negresă cu ciocolată şi sos de afine şi scorţişoară
Ingrediente: 150 g ciocolată neagră, 30 g unt, 2 ouă, 50 g zahăr pudră, o linguriţă vanilie, 50 ml frişcă, o lingură făină, cacao, piper roz (cât să presari pe deasupra prăjiturii) pentru sos: 50 g...

Andreea Bălan, despre rolul de mamă: “Sunt tolerantă și foarte jucăușă”

Andreea Bălan, despre rolul de mamă: “Sunt tolerantă și foarte jucăușă”
Galerie Foto Artistă de succes și femeie împlinită, Andreea Bălan mărturisește că viața i s-a schimbat total de când a devenit părinte. Invitată în emisiunea “CulTOUR”, aceasta face mărturisiri importante...

Rețeta zilei: Tort cu cremă mascarpone

Rețeta zilei: Tort cu cremă mascarpone
Ingrediente: 30 ml Amaretto 400 g Ciocolata cu lapte 125 g Zahar pudră 400 g Mascarpone 1 buc Blat de tort 1 buc Tableta lapte/amăruie dupa Friscă la tub 1 ceasca Espresso 5 buc Ouă Mod de...

Atenționare de călătorie MAE: Regatul Spaniei - Cod portocaliu de vânt și precipitații în Comunitatea Andaluzia

Atenționare de călătorie MAE: Regatul Spaniei - Cod portocaliu de vânt și precipitații în Comunitatea Andaluzia
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei că Agenţia Meteorologică de Stat - AEMET a emis un cod portocaliu de fenomen...

Ionuț Gojman, prins în vraja Nicoletei: ”Cred că și Cătălin Meșter s-a îndrăgostit de nebunia ei”

Ionuț Gojman, prins în vraja Nicoletei: ”Cred că și Cătălin Meșter s-a îndrăgostit de nebunia ei”
Nicoleta Dragne a acceptat rolul de ispită pentru a doua oară, după ce în sezonul cu numărul 3 a reușit să dezbine unul din cele mai solide cupluri: Nicoleta Molnar și Cătălin Meșter. Cu toate acestea, la...

Cea mai scumpă șuncă de porc din lume se produce în Spania. O pulpă se vinde cu 4.100 de euro

Cea mai scumpă șuncă de porc din lume se produce în Spania. O pulpă se vinde cu 4.100 de euro
O mică fermă organică din Sud-Vestul Spaniei produce cea mai scumpă șuncă de porc din lume. Un jambon întreg, adică un picior de porc, costă 4.100 de euro. Aceasta a intrat în Cartea...

 “Zilele Dobrogei”

 “Zilele Dobrogei”
În perioada 14 - 17 noiembrie, la Pavilionul Expoziţional Constanţa au loc “Zilele Dobrogei”, la 140 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria mamă. Expoziţia cu vânzare va reuni producători de produse...
Serviciul de email marketing furnizat de