x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Reţeta zilei: Cheesecake Japonez

Reţeta zilei: Cheesecake Japonez

24 Oct 2018   •   20:30
Reţeta zilei: Cheesecake Japonez

Ingrediente: 225 grame ciocolată albă, 225 grame cremă de brânză, 6 ouă.

Preparare: Preîncălziţi cuptorul al 180 de grade Celsius. Tapetaţi o tavă rotundă cu hârtie de copt.

Topiţi ciocolata. După ce s-a topit, transferaţi ciocolata topită într-un alt bol şi amestecaţi-o cu crema de brânză. Lăsaţi să se răcească puţin.

Separaţi gălbenuşurile de albuşuri. Adăugaţi gălbenuşurile peste crema de brânză şi amestecaţi bine.

Cu ajutorul unui mixer bateţi albuşurile spumă şi adăugaţi-le treptat peste amestecul de brânză şi gălbenuşuri. Amestecaţi uşor până totul a fost încorporat.

Puneţi amestecul în tava rotundă. Aşezaţi tava rotundă într-un vas mai mare şi adăugaţi apă călduţă până la jumătatea formei de tort. Băgaţi tava la cuptor pentru 40-45 de minute. Opriţi şi lăsaţi tava în cuptorul oprit pentru încă 15 minute.

Scoateţi prăjitura din formă şi lăsaţi-o să se răcească complet înainte de a servi. (gustarte.ro)

 

 

×
Subiecte în articol: Cheesecake Japonez