x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Rețeta zilei: Negresă

Rețeta zilei: Negresă

13 Mai 2018   •   20:30
Rețeta zilei: Negresă

Ingrediente: 

200g unt

250g zahăr

2 ouă

200g ciocolată topită

100g făină

3 linguri cacao

esență vanilie

truffle cu cacao

Mod dereparare:

Untul topit îl amestecăm cu zahărul. Adăugăm ouăle și vanilia. Turnăm ciocolata topită și răcită peste, apoi făina şi cacao. Întindem blatul într-o tavă tapetată cu hârtie. Pe deasupra punem trufflele. Coacem blatul 30 de minute (eu le-am lăsat 20 de minute la foc mic, apoi 10 la foc mare). Lăsăm blatul la răcit, apoi tăiem bucățele mici de negrese. Le servim alături de o cupă de înghețată sau doar pudrate cu zahăr pudră.

 

×
Subiecte în articol: negresă