x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Rețeta zilei: Papanaşi cu dulceaţă şi smântână

Rețeta zilei: Papanaşi cu dulceaţă şi smântână

03 Mai 2018   •   20:30
Rețeta zilei: Papanaşi cu dulceaţă şi smântână

Ingrediente

250 g branza de vaci

3 linguri faina

1 ou

1 lingurita bicarbonat de sodiu

1 lingurita otet

1 ulei pentru prajit

300 ml smantana

1 ceasca gem dupa gust

Mod de preparare

Oul se bate bine într-un castron apoi se adaugă  bicarbonatul stins în prelabil cu o linguriță de oțet și brânza de vaci. În final se adaugă făina treptat până se încorporează.  Din aluatul rezultat se modelează gogoșele cu gaură la mijloc.Într-o tigaie adâncă și mare se pun pe rând gogoșelele în ulei la încins până se rumenesc frumos pe fiecare parte. Se servesc cu dulceață și smântână. Poftă bună!

 

 

×