x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Reteta zilei: Piept de pui in sos cremos de usturoi

Reteta zilei: Piept de pui in sos cremos de usturoi

14 Noi 2018   •   20:30
Reteta zilei: Piept de pui in sos cremos de usturoi

Ingrediente

4 bucăți piept de pui

50 g miere

zeama de la 1 lămâie

2-3 căței de usturoi, pisați

2 lingurițe sos de soia

2-3 linguri ulei

pătrunjel tocat, după gust

sare

piper

Mod de preparare

Se amestecă mierea cu zeama de lămâie, usturoiul și sosul de soia. Cotletele de porc se condimenteză și se prăjesc într-o tigaie, în puțin ulei încins, 3-4 minute pe fiecare parte. Când sunt aproape gata se adaugă sosul și se mai ține tigaia pe foc încă 4-5 minute, până începe să clocotească ușor și să se îngroașe. La final se adaugă pătrunjelul. Poftă bună!

 

×