x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
×
Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.jurnalul.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.jurnalul.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

Reţeta zilei: Supă cremă de broccoli cu sticksuri de bacon

0
15 Mai 2018 - 20:30
Reţeta zilei: Supă cremă de broccoli cu sticksuri de bacon

Ingrediente:

  • 400 g broccoli proaspat
  • 100 g bacon afumat si uscat
  • ulei de masline
  • 1/2 ceapă
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 legatura de marar verde
  • 4 cartofi potriviti
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde 
  • sare 
  • piper
  • cateva bete de bambus pentru frigarui

Mod de preparare:

Se curata broccoli in buchetele, se spala, apoi se pune la fiert in apa cu sare, cca. 10-15 minute, apoi se scot din apa clocotita si se trec pe sub jet de apa rece pentru a ramane de un verde crud.

Se iau cate 2 felii de bacon afumat si se ruleaza usor (nu foarte strans) pe jumatati de bete de bambus pentru frigarui, apoi se trec prin un pic de ulei de masline incins, pana se rumenesc usor. Se scot de pe bete cat sunt calde, fara a se rupe.In uleiul ramas, rumenim jumatate de ceapa taiata julien, morcovul si radacina de patrunjel curatate si taiate marunt, ardeii feliati si cartofii taiati cubulete. Se pune un pic de zeama de la broccoli fiert, un praf de sare, piper si se lasa sa fiarba inabusit, adaugand si o cescuta de apa sau supa. Cand totul a fiert, adaugam si verdeata tocata si buchetelele de broccoli. Se dau la blender pana obtinem crema de consistenta unei supe-crema.Se serveste calda cu sticksurile de bacon afumat si paine prajita. Sursa: www.gustos.ro

 

 

Citeşte mai multe despre:   Supa crema de broccoli cu sticksuri de bacon

 

Ştiri din .ro


PUBLICITATE
 





Mai multe titluri din categorie

Alin Gheorghișan, mărturisiri emoționante despre cadoul care i-a schimbat viața

Alin Gheorghișan, mărturisiri emoționante despre cadoul care i-a schimbat viața
Alin Gheorghișan, actor la Teatrul de revistă „Constantin Tănase” și concurent al show-ului “Te cunosc de undeva!”, face mărturisiri emoționante,  într-un interviu acordat emisiunii...

Carmen Șerban, mărturisiri surprinzătoare: ”Eu sunt sceptică în privința căsătoriei din ziua de azi”

Carmen Șerban, mărturisiri surprinzătoare: ”Eu sunt sceptică în privința căsătoriei din ziua de azi”
Îndrăgita cântăreață de muzică de petrecere, Carmen Șerban, a vorbit deschis despre momentele dificile din viața sa, despre felul cum privește relațiile, dar și despre faptul că a slăbit foarte mult în...

Ellen DeGeneres ia în considerare posibilitatea de a renunța la celebra sa emisiune

Ellen DeGeneres ia în considerare posibilitatea de a renunța la celebra sa emisiune
 "The Ellen DeGeneres Show", longevivul talk-show prezentat de Ellen DeGeneres, ar putea să se încheie în anii următori, întrucât renumita realizatoare TV americană a luat în considerare posibilitatea de...

Rețetă de Crăciun: Piftie

Rețetă de Crăciun: Piftie
Ingrediente 1 rasol de porc  urechi de porc  2 picioare de porc  1 telina  ceapa  2-3 morcovi  5 catei usturoi  sare Mod de preparare: Pune carnea de porc...

Slayer - ultimul concert al carierei la București

Slayer - ultimul concert al carierei la București
 Trupa americană de thrash metal Slayer, o emblemă a muzicii rock care a influenţat foarte multe formaţii, va susţine ultimul concert din carieră la Bucureşti, la Arenele Romane, pe 10 iulie 2019, în...

Rețeta zilei : Carne de porc cu fasole roșie

Rețeta zilei : Carne de porc cu fasole roșie
Ingrediente 400 g pulpă porc 1 ceapă galbenă 2 cătei usturoi 3 buc ardei iute 800 g fasole mexicană ulei de măsline suc de roșii sare de mare cimbru 400 g pulpă porc Mod de...

Turiștii străini descoperă inima României

Turiștii străini descoperă inima României
Galerie Foto Turiștii străini care vor ajunge la Sibiu, anul viitor, după ce National Geographic a pus fosta capitală culturală europeană pe lista scurtă a celor mai „cool” 19 destinații din 2019, vor mai putea descoperi...

Gina Pistol îndrăgostită de sari-urile indiene

Gina Pistol îndrăgostită de sari-urile indiene
Galerie Foto În timpul filmărilor celui de-al doilea sezon „Asia Express”, show difuzat în curând de Antena 1, Gina Pistol, frumoasa prezentatoare a show-ului, a făcut o adevărată pasiune pentru sari-urile indiene,...

Despre abuzurile emoţionale: "Soţul meu nu a mai vorbit cu mine trei săptămâni pentru că mi-am făcut unghiile roşii"

Despre abuzurile emoţionale: "Soţul meu nu a mai vorbit cu mine trei săptămâni pentru că mi-am făcut unghiile roşii"
O soţie abuzată a vorbit despre cum soţul ei “manipulator” a ignorat-o pentru săptămâni întregi, pentru că şi-a dat unghiile cu ojă roşie, potrivit Mirror. Femeia, care a cerut să rămână...

Metalcore britanic la ARTmania Festival 2019: ARCHITECTS este noul nume confirmat

Metalcore britanic la ARTmania Festival 2019: ARCHITECTS este noul nume confirmat
ARCHITECTS, binecunoscuta trupă britanică de metalcore, este noul nume confirmat la ARTmania Festival 2019, ce va avea loc în perioada 26 - 27 iulie 2019, în Piața Mare a cetății medievale a Sibiului....

Rețeta zilei : Paste cu pui și parmesan ras

Rețeta zilei : Paste cu pui și parmesan ras
INGREDIENTE 2 pulpe de pui, 200 g spaghetti, 2 fire de ceapă verde,1 morcov, o ceșcuță de vin roșu, 1 cățel de usturoi, 1 conservă de pulpă de roșii, sare, piper, parmesan ras, 1 lingură de...

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, amintiri din copilărie din perioada Crăciunului

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, amintiri din copilărie din perioada Crăciunului
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, gazdele emisiunii “CulTOUR” și actori în serialul “Fructul oprit”, vorbesc despre cele mai frumoase momente din copilărie, petrecute în perioada Crăciunului, astăzi,...

5 destinații romantice pentru Revelion

5 destinații romantice pentru Revelion
2018 se apropie de final, iar toți începem să ne gândim la marea petrecere de sfârșit de an. Noul an oferă un nou început, motiv pentru care vrem să marcăm acest nou început într-un mare fel. Dacă vrei...

Rețeta zilei: Rață la cuptor cu sos de fructe de pădure

Rețeta zilei: Rață la cuptor cu sos de fructe de pădure
Ingrediente 1  rață 300 g fructe de pădure congelate 300 g ceapă galbenă 250 ml vin de masă roșu demidulce 250 ml vin de masă alb 450 g spanac la pungă 150 g unt 100 g...

Undergound Classic, un eveniment pentru tinerii bucureșteni

Undergound Classic, un eveniment pentru tinerii bucureșteni
În aceste zile la București se desfășoară ”Underground Classic”, eveniment neconvențional care se adresează tinerilor bucureșteni, dar care îi încântă deopotrivă și pe turiștii aflați în Capitală....
Serviciul de email marketing furnizat de