x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Reteta zilei: Tapas cu creveţi şi brânză

Reteta zilei: Tapas cu creveţi şi brânză

15 Oct 2018   •   20:30
Reteta zilei: Tapas cu creveţi şi brânză

Ingrediente:

200 g cremă de brânză, 100 g telemea de capră, 10 măsline negre fără sâmburi, 10 creveţi decorticaţi, o legătură de pătrunjel, o lingură de unt, un căţel de usturoi, sare

Mod de preparare:

Se sfărâmă brânza telemea într-un castronel şi se încorporează treptat crema de brânză. Se omogenizează şi se adaugă un praf de sare, apoi se taie cât mai fin pătrunjelul şi se lasă deoparte. Usturoiul zdrobit se pune în tigaia încinsă cu ulei, apoi creveţii, care se lasă 2-3 minute pe fiecare parte, pânădevin rozalii. Se scot pe şervete de hârtie pentru a elimina excesul de grăsime. Se asează pe feli pe pâine de secară.Se pot servi alături de un spumant sec.

×
Subiecte în articol: Tapas cu creveţi şi brânză