x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI Tocană de pui cu fasole şi coriandru

REŢETA ZILEI Tocană de pui cu fasole şi coriandru

20 Oct 2016   •   13:49
REŢETA ZILEI Tocană de pui cu fasole şi coriandru
Sursa foto: pixabay.com

Ingrediente: 3 pulpe de pui, 250g fasole uscată, 2 cepe, 1/2 babic, 3 căţei usturoi, o linguriţă boia afumată, un ardei capia, 1/2 legătură coriandru, 30ml ulei de măsline, sare, piper

Mod de preparare: se încinge o oală cu uleiul de măsline şi se căleşte ceapa şi ardeiul tocate mărunt. Se adaugă babicul tăiat fâşii, se rumeneşte, apoi se adaugă boiaua, piperul şi usturoiul presat. Se pun pulpele tăiate şi fasolea. Se acoperă cu apă şi se lasă în oala sub presiune 30 de minute. Se scot pulpele şi se ia capacul pentru ca tocăniţa să scadă. Se dezosează pulpele, se pun înapoi înapoi în oală împreună cu sarea şi piperul. După ce mai scade, se adaugă coriandrul.

 

×
Subiecte în articol: reteta zilei culinar retete usoare fasole