x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Rețeta zilei: Yakitori - frigărui japoneze

Rețeta zilei: Yakitori - frigărui japoneze

02 Noi 2017   •   20:30
Rețeta zilei: Yakitori - frigărui japoneze

Ingrediente:

1 piept de pui ,dezosat

2 cepe verzi

sos de soia

miere de albine

opțional: mirin,sake,cățel de usturoi

Mod de preparare

Se spală pieptul de pui sub jet de apă rece, se șterge cu un prosop absorbant, apoi se taie în cubulețe și se pun pe betigașe speciale pentru frigărui. Într-un bol se amestecă mierea și sosul de soia apoi se trec frigăruile prin acest amestec și se lasă la macerat cîteva ore la frigider. Se încălzește grătarul și se așează frigăruile. Se ung din când în când cu sosul și se întorc pe cealaltă parte când s-au rumenit. Se servesc calde cu garnitură de orez ornat cu ceapă verde.Poftă bună!

×
Subiecte în articol: reteta