x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETE DE ANUL NOU: Piept de porc Casa Warsteiner cu cartofi la tigaie

REŢETE DE ANUL NOU: Piept de porc Casa Warsteiner cu cartofi la tigaie

de CS    |    31 Dec 2012   •   14:23
REŢETE DE ANUL NOU: Piept de porc Casa Warsteiner cu cartofi la tigaie
Sursa foto: Roxana Iliescu

INGREDIENTE:
1 piept de porc - 1 kg
500 g cartofi albi
sare
piper
cimbru
oregano
miere
ardei iute
praf de usturoi
ulei de floarea soarelui
sosul Warsteiner (format din trei sosuri- tomat, iute si dulce acrisor)

MOD DE PREPARARE:
Pieptul intreg se usureaza de surplusul de grasime si se taie coasta cu coasta, se freaca cu sare, piper si usturoi si se pun la cuptor timp de 40 de minute.
Apoi se scot, se ung cu miere, ardei iute, cele 3 sosuri si se lasa la macerat cateva minute dupa care se pun pe gratar incins pana la rumenire (aprox 15 minute).
Cartofii se fierb in coaja cateva minute apoi se taie in bucati mari, se condimenteaza cu cimbru, sare, piper si oregano si se trec prin ulei incins pana se rumenesc si ei veseli .
Este o reteta absolut delicioasa pentru o seara friguroasa!Te va incalzi instant si iti va pune sangele in miscare!

×