x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Secretele supei

Secretele supei

23 Sep 2004   •   00:00
  • Supa de carne devine aurie daca, inainte de a da in clocot, se pun cateva coji de ceapa in ea.
  • Supa de carne congelata iese limpede daca, la fierbere, se pun in oala si cojile de la doua oua.
  • Supa prea sarata poate fi corectata daca se pun in ea cateva felii de cartofi cruzi.
  • Supa afumata isi va recapata gustul normal daca se introduce in ea un cartof crud ras.
  • Supa devine mai gustoasa daca se fierb separat adaosurile, cum ar fi orezul sau pastele fainoase, si se toarna in supa cand e servita. Sau daca la fiertul supei se pune si o ceapa intreaga curatata, in care s-au infipt cateva cuisoare aromate.
  • Supele tulburi se pot limpezi prin adaugarea unui albus spuma, iar dupa 15-20 de minute se trece supa printr-o strecuratoare deasa.
  • ×
    Subiecte în articol: supă gastronomie