x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Specialitatea zilei - File de vitel cu salata rucola

Specialitatea zilei - File de vitel cu salata rucola

24 Iun 2004   •   00:00

Reteta este oferita de Mario del Ticco de la Restaurantul Capricciosa

Ingrediente: 100 grame muschi de vaca, 20-30 grame parmezan, salata rucola

Timp de preparare: 8 minute

Grad de dificultate: scazut

Mod de preparare: Muschiul de vaca este batut pana devine foarte subtire. Se pune pe gratar 2 minute pe fiecare parte. Intre timp se amesteca salata rucola cu putin suc de lamaie, sare si piper.

Se ia o farfurie intinsa pe care se pune muschiul de vaca. Salata de rucola se pune deasupra. Apoi se adauga parmezanul taiat in felii foarte subtiri.
×
Subiecte în articol: gastronomie