x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Specialitatea zilei: Snitele umplute cu branza de burduf

Specialitatea zilei: Snitele umplute cu branza de burduf

11 Iun 2004   •   00:00

Reteta de astazi va este oferita de Stefan Tataru, bucatar


  • Ingrediente: 100 g carne de vitel, 60 g branza de burduf, un ou, 50 g faina, sare si piper dupa gust, 50 g pesmet
  • Timp de preparare: 20 min
  • Grad de dificultate: scazut

    Se condimenteaza carnea, apoi se bate in asa fel incat sa nu se rupa. Se ia branza si se imparte in doua parti. Fiecare parte se ruleaza si se da prin amestecul de faina, ou batut si pesmet. Se mai dau o data prin acest amestec, pentru ca la prajire sa nu se imprastie branza. Se impacheteaza prin rulare in bucatile de carne batuta, apoi se pun la prajit in ulei incins. Inainte de a le aseza in tigaie, snitelele pot fi prinse la capete cu scobitori, care se vor scoate dupa ce snitelele sunt prajite.

    Se servesc doua transe la portie, cu garnitura de piure si salata de castraveti si rosii.
  • ×
    Subiecte în articol: gastronomie