x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Dan Cîrstea este câștigătorul celei de-a patra ediții ”iUmor”

Dan Cîrstea este câștigătorul celei de-a patra ediții ”iUmor”

19 Mar 2018   •   21:24
Dan Cîrstea este câștigătorul celei de-a patra ediții ”iUmor”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Dan Cîrstea este câștigătorul celei de-a patra ediții iUmor” și va merge în finală alături de Andrei Cojocaru, Cătă Dum și Dan Țuțu.

Cea de-a patra ediţie a celui mai nou sezon “iUmor”, difuzată duminică seara, între orele 20.00  și 22.21, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani.

La nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 10,5 puncte de rating și 21,1 % cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Kanal D cu o medie de 10,3 puncte de rating şi 20,6 % cotă de piaţă. Pro Tv s-a clasat pe locul al treilea, cu o medie de 7,6 puncte de rating și 15,3 cotă de piață.

În minutul de aur, 21.47, aproximativ două milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1! 

Dan Cîrstea a descoperit recent, spune el, că are umor și că poate scrie comedie, dar soția a fost cea care l-a încurajat să se înscrie sezonul acesta. Admirator declarat al lui Mihai Bendeac, Dan înțelege chiar și momentele în care acesta are jurizări mai aspre. Ca urmare, Dan Cîrstea a prezentat un jurnal de știri mondene, cu tot cu ilustrații, în care a luat la rând mai multe vedete din România, spre amuzamentul celor trei jurați. 

Cu atât mai suprinși au fost Delia, Mihai Bendeac și Cheloo să afle că Dan nu trăiește din această pasiune a sa, ci lucrează într-un atelier auto. ”Eu cred că dacă acest număr ar fi fost în finală, ar fi câștigat detașat”, a spus Mihai Bendeac.

”Eu am scris numărul ca să pot să vin să îl cunosc pe Mihai, chiar îl admir”, a mărturisit emoționat Dan Cîrstea, care a primit toate cele trei voturi ale juraților, dar și pe cele ale telespectatorilor, care l-au trimis direct în finală.

Anul acesta, aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatorii care vor urmări și vor vota prestațiile din sezonul cu numărul cinci, în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1.

 

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

 

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

 

Cei patru câștigători de până acum au fost Vlad Grigorescu (sezonul I), Maria Popovici (sezonul al II-lea), Doina Teodoru (sezonul al III-lea) și Ana Maria Calița (sezonul al IV-lea).  

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban si National

Perioada 18 martie 2018

×
Subiecte în articol: iumor