x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber De ce a vrut Alina Puşcaş să-l pipăie pe Bordea

De ce a vrut Alina Puşcaş să-l pipăie pe Bordea

02 Ian 2014   •   11:51
De ce a vrut Alina Puşcaş să-l pipăie pe Bordea

Văzând cât de pipăită pe sâni a fost Ozana Barabancea de către colegul ei, Lucian Ghimişi, la proba “Limbajul mâinilor”, Alina Puşcaş i-a cerut prezentatorului Cătălin Bordea să-l atinga ea cu palmele pe Cătălin Bordea, la show-ul „Totul e permis”. Scena se petrece duminică, 5 ianuarie, de la ora 20.30, la Antena 1.

La această probă, la care mâinile o pot lua înaintea gurii şi invers, un concurent trebuie să stea în faţă şi să ţină un discurs folosind cuvintele afişate pe un ecran, în timp ce mâinile care se vor vedea vor fi ale partenerului de echipă, care stă în spate. La “Limbajul mâinilor”, Ozana Barabancea a trebuit să explice cum se pot pregăti cele mai gustoase murături din dovleac copt şi mere roşii, avându-l drept ajutor pe Lucian Ghimişi, care nu a pierdut şansa de a simţi în palme, la modul insistent, fermitatea sânilor artistei. Fapt ce a speriat-o pe Alina Puşcaş, care urma să treacă respectiva probă alături de Cătălin Bordea.

“Pentru că nu vreau să risc să fiu atât de pipăită, aş vrea să-l pipăi eu pe Bordea, se poate?”, i s-a adresat Alina prezentatorului Cosmin Seleşi. “Da! Da!”, s-a arătat Bordea entuziasmat. N-a ştiut însă ce avea să urmeze. Pentru că, în timp ce el vorbea aplicat, în timpul probei, despre cea mai eficientă cură de slăbire în 24 de ore, Alina i-a sfâşiat tricoul!

Ce reacţie a avut Bordea, după o asemenea reacţie spontană, vedeţi duminică, 5 ianuarie, de la ora 20.30, la Antena 1.

×