x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Delia, purtată în brațe de Horia Brenciu

Delia, purtată în brațe de Horia Brenciu

28 Aug 2017   •   21:30
Delia, purtată în brațe de Horia Brenciu
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Prezența feminină din juriul X Factor, emisiune ajunsă la cel de-al șaptelea sezon, care va avea premiera pe 8 septembrie, de la 20:00, la Antena 1 a surprins și de această dată cu ținutele impunătoare, chiar dacă pe alocuri a fost nevoie și de o asistență... cât se poate de specială.

Ajutorul nesperat a venit chiar din partea lui Horia Brenciu care, galant ca de obicei, este gata să își ofere sprijinul unei doamne chiar și înainte ca aceasta să îl solicite. De această dată, Delia a avut nevoie de prezența colegului său pentru a coborî de pe scenă fără a-și pune în pericol rochia amplă și vaporoasă, completată cu o pereche de pantofi roșii, cu un toc amețitor. Horia s-a oferit să o poarte în brațe pe jurată și s-a asigurat că Delia a ajuns teafără pe scaunul de jurat.

Spectacolul prinde culoare în noul sezon al supershow-ului „X Factor”, lansat în 8 septembrie, imediat dupa Observator, de la 20.00. O ţară întreagă va căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică, având ocazia să decidă alături de aceştia cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Povești și personaje captivante se vor perinda şi în acest an prin fața telespectatorilor, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa, toate vor da multă culoare spectacolului de la “X Factor” în fiecare seară de vineri, la Antena 1. În prima săptămână, telespectatorii vor avea parte de o porţie dublă a îndrăgitului show, cea de-a doua ediţie fiind difuzată în data de 10 septembrie.

×