x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber "Pufoși versus Sportivi”, la “Te pui cu blondele?”! Ce mișcări pot face femeile, la birou, ca să slăbească

"Pufoși versus Sportivi”, la “Te pui cu blondele?”! Ce mișcări pot face femeile, la birou, ca să slăbească

01 Feb 2017   •   18:11
"Pufoși versus Sportivi”, la “Te pui cu blondele?”! Ce mișcări pot face femeile, la birou, ca să slăbească

Ruby, Dorian Popa și Cătălin Moroșanu vin miercuri, 1 februarie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, într-o ediție cu tema „Pufoși versus Sportivi”, prezentată de Dan Negru.

Cei trei vor fi reprezentanții sportivilor și se vor confrunta pe teme de cultură generală cu 49 de persoane “pufoase”, în frunte cu Blonda supremă.

Cu această ocazie, Cătălin Moroșanu va face o demonstrație prin care va încerca să-i convingă pe cei din platou să nu mai consume băuturi carbogazoase, în timp ce Dorian Popa va prepara, ajutat de Ruby, o băutură care oferă energie și ajută la arderea caloriilor.

“Este vorba despre o băutură făcută după o rețetă recomandată de Arnold Schwarzenegger”, spune Dorian. Ce ingrediente va folosi el pentru prepararea acesteia, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri seara.

În aceeași ediție, Dorian le va învăța pe doamnele din tabăra adversă ce tip de mișcare pot face la birou ca să slăbească, în cazul în care n-au timp să meargă la sală, și va juca mima cu Ruby, în timp ce Moroșanu va trebui să ghicească ce mișcări de dansuri execută cei doi.

Dacă echipa sportivilor, formată din Ruby, Dorian Popa și Cătălin Moroșanu, va reuși să câștige în lupta cu echipa pufoșilor, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 1 februarie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție “Te pui cu blondele?”, prezentată de Dan Negru.

×