x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Două preparate pe muchie de cuțit intră la proba de baraj

Două preparate pe muchie de cuțit intră la proba de baraj

06 Noi 2017   •   14:52
Două preparate pe muchie de cuțit intră la proba de baraj
Sursa foto: MIHAI STETCU

În seara aceasta, de la 20:00, în emisiunea culinară ,,Chefi la cuțite” duelul va aduce o noutate: cele mai slabe două farfurii vor intra la o departajare, în urma căreia cel mai slab dintre concurenți va pleca acasă.

Diferențele de experiență și dexteritate la bancul de lucru încep să își spună cuvântul, iar cei care vor pierde azi confruntarea pe echipe vor resimți mai mult ca oricând presiunea competiției: ,,m-au lovit absolut toate emoțiile din lume, mă uitam la farfurie și nu îmi imaginam nimic”, mărturisește unul dintre aceștia. Deși tema duelului nu ar trebui să îi pună în dificultate, cele 90 de minute acordate și libertatea de a alege între aperitiv, main course și desert îi blochează pe unii dintre ei, care ajung în pragul disperării. Rând pe rând, concurenții se vor inflama, se vor agita în bucătărie și vor căuta confirmări din partea colegilor de echipă ce au în spate mai puțină experiență: ,,am plecat cu multă încredere, dar m-am blocat, m-am panicat”. Exigența chefilor pune și mai multă presiune pe bucătari, căci farfuriile finale vor avea lactatele ca ingredient vedetă, iar jurații se așteaptă să deguste preparate savuroase, complexe, dar și inovative: ,,au o gamă foarte mare de produse din care pot alege, de aceea mă aștept să gust ceva nou”, afirmă chef Florin Dumitrescu.

Tensiunea își va spune cuvântul, iar dorința de a avea farfurii finale impecabile îi va face pe cei aflați în proba contra-cronometru să greșească în ultimul moment. Astfel, două dintre farfuriile probei de duel, considerate de jurați ca fiind cele mai slabe, vor intra la un alt test al abilităților la bancul de lucru. Ce concurenți se află în spatele acestor preparate, dar și cine va pleca acasă, telespectatorii Antena 1 vor vedea în această seară de la 20:00, într-o nouă ediție ,,Chefi la cuțite”.

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite