x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Elena de la Mandinga, moment emoţionant, la “Te cunosc de undeva!”

Elena de la Mandinga, moment emoţionant, la “Te cunosc de undeva!”

01 Mai 2014   •   10:12
 Elena de la Mandinga, moment emoţionant, la “Te cunosc de undeva!”
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Elena Ionescu, solista de la Mandinga, are de dus la bun sfârşit un moment cu greutate, în ediţia de sâmbătă, 3 mai, a show-ului “Te cunosc de undeva!”. Ea se va transforma în Mălina Olinescu şi va cânta “Mi-e dor de tine”. De altfel, emoţionantul moment al reîntâlnirii cu Mălina Olinescu prin intermediul show-ului “Te cunosc de undeva!” este aplaudat îndelung, în picioare, de publicul spectator!

“Ne-ai emoţionat pe toţi”, îi spune Monica Anghel. “Ne era dor de Mălina Olinescu şi felicit ruleta pentru personajul pe care ţi l-a oferit”, adaugă şi Pepe.

“Pe Mălina mi-o amintesc ca fiind o persoană foarte caldă, foarte plăcută, modestă, cu un talent uriaş şi cu o fire pozitivă. Am întâlnit-o de două ori, la festivaluri în ţară, unde avea recital. Eram mică pe timpul acela, dar îmi aduc aminte cu drag de ea. Iar piesa cu care a fost la Eurovision (n.n. piesa “Eu cred”) şi această piesă, “Mi-e dor de tine”, se află printre piesele mele preferate”, spune Elena de la Mandinga.

Ce-i spun Brenciu şi Aradits Elenei Ionescu de la Mandinga, după ce aceasta îşi încheie momentul artistic, vedeţi sâmbătă, 3 mai, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”.

 

 

×