x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Emoții mari pentru jurații „Chefi la cuțite”: „Nu am dormit toată noaptea!”

Emoții mari pentru jurații „Chefi la cuțite”: „Nu am dormit toată noaptea!”

30 Oct 2017   •   12:45
Emoții mari pentru jurații „Chefi la cuțite”:  „Nu am dormit toată noaptea!”
Sursa foto: DIANA OROS

Seara aceasta deschide seria de confruntări din bucătăria „Chefi la cuțite”, în care 18 concurenți talentați luptă alături de unul dintre mentori spre marele titlu. De la ora 20:00 pe Antena 1, telespectatorii vor fi martorii unui spectacol culinar contra cronometru, în care până și chefii vor fi față în față cu tensiunea intensă a competiției.

Culorile și componența echipelor au fost stabilite săptămâna trecută, iar prima confruntare va încinge spiritele încă de la intrarea trioului de la masa de jurizare în platou. Sezonul patru vine cu o schimbare la bancurile de lucru, iar fiecare va ocupa altă poziție ca de obicei. Totuși, acest lucru nu pare să-i destabilizeze pe chefi: ,,schimb locul, schimb norocul”, afirmă chef Bontea, care va începe diseară lupta alături de șase bucătari de meserie și culoarea verde. Deși este pentru prima oară când echipa lui este formată doar din profesioniști, juratul afirmă că neliniștea nu pare să se risipească: ,,de mult nu am mai avut emoții ca acum”. Culoarea mov, condusă de chef Scărlătescu reprezintă o echipă cu care juratul vrea să destabilizeze concurența. ,,O bucătăreasă cu experiență, trei fete tinere și doi băieți talentați care să țină spatele ” vor fi cei care începând cu seara aceasta se vor duela la cuțite cu competiția din bucătărie. Nici chef Dumitrescu nu a scăpat de tensiunea numărătorii inverse până la confruntare: ,,Nu am dormit toată noaptea!”. Cu toate acestea, juratul are încredere că tunicile portocalii și echipa sa formată din trei bucătari amatori cu mult potențial și trei bucătari cu experiență îi vor aduce câștigul.

Spiritele se aprind, iar concurenții vor fierbe la foc iute când vor da piept cu tematica primei probe. Cine va începe cu dreptul competiția și cine va pleca acasă, aflăm de la ora 20:00 pe Antena 1, în prima confruntare pe echipe a celei mai iubite emisiuni culinare, ,,Chefi la cuțite”.

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite