x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fă sport alături de antrenori faimoşi în toată lumea

Fă sport alături de antrenori faimoşi în toată lumea

de Oana Portase    |    19 Dec 2017   •   21:50
Fă sport alături de antrenori faimoşi în toată lumea

Antrenamentele online sunt la modă în toată lumea de câţiva ani. Norocoşii care au acces la antrenorii-vedete din lumea fitnessului pot exersa alături de ei în timp real sau pot accesa programe gata înregistrate. Unii îşi oferă serviciile contracost, alţii în schimb îşi împărtăşesc experienţa gratuit.

Yoga, Pilates, fitness, nutriţie, în ziua de azi găseşti câte o aplicaţie pentru orice. În multitudinea de informaţii care circulă în mediul online este bine să le selectezi pe cele care vin de la profesionişti. Mulţi antrenori şi nutriţionişti faimoşi în lumea Internetului şi-au dezvoltat programe, astfel încât, la un click distanţă ai acces la informaţii preţioase despre cure de slăbire. Partea bună este că timpul investit în astfel de antrenamente este minim.

Topul vedetelor din online

Kayla Itsines le propune urmăritorilor un cantonament care poate părea drastic la prima vedere. Ce-i drept, trebuie să dai dovadă de voinţă şi determinare ca să ai parte de transformările pe care Kayla le promite. Tânăra are doar 23 de ani, dar a uimit pe toată lumea cu rezultatele obţinute de cei care au avut încredere în ea. Programul ei este de 12 săptămâni şi cuprinde sesiuni de 30-45 de minute de sport intens în fiecare zi. De asemenea, programul cuprinde şi sugestii de meniuri. Aplicaţia Kaylei costă aproximativ 45 de euro. Cam cât un abonament de o lună la o sală de fiţe din Capitală. Investiţia este minimă, iar rezultatele promise sunt cu siguranţă spectaculoase.

 

Site: Kaylaitsines.com

Aplicație: Sweat with Kayla

Instagram: @kayla_itsines

Cost: 45 de euro

 

Shaun T a revoluţionat lumea fitness-ului cu programul Insanity. Contestat de unii, iubit de alţii, cert este că programele sale dau rezultate. Insanity este printre cele mai grele programe cardio de pe piaţă şi nu puţini sunt cei care renunţă din primele minute. Însă dacă te ţii de antrenamente, corpul tău se va transforma cum nu-ţi poţi imagina. Partea bună este că nu ai nevoie de greutăţi sau de alte accesorii, ci vei lucra doar cu greutatea corpului tău. Cu toate astea, îţi vei lucra toţi muşchii şi vei avea un corp de invidiat. Shaun T are mai multe programe lansate pe piaţă, printre care unele de slăbit prin dans. Acestea pot fi achiziţionate online şi costă undeva la peste 100 de dolari. Pachetele cuprind DVD-uri cu toate antrenamentele, calendare şi program nutriţional.

 

Site: shauntfitness.com

Aplicaţie: Shaun T Fitness

Instagram: shaunt

Cost: aplicaţia e gratuită / Insanity – 120 de dolari

 

Tanya Poppett propune şedinţe scurte dar intense. Antrenamentele nu durează mai mult de 15 minute, iar meniurile propuse sunt delicioase. Aplicaţia se poate instala gratuit, însă accesul la antrenamente este contracost. Puteţi să testaţi câteva antrenamente gratuit pentru 7 sau 30 de zile, vă puteţi abona cu un anumit plan tarifar sau puteţi achiziţiona întreg programul pe viaţă pentru 200 de dolari. Pe site-ul personal, Tanya spune că oferă peste 80 de antrenamente diferite şi 700 de exerciţii unice.

 

Site: Tanyapoppett.com

Aplicație: Train with Tanya

Instagram: @achieving_balance

Cost: 200 de dolari

 

Valérie Orsoni este o franţuzoiacă stabilită în Statele Unite care antrenează vedete dar şi oameni obişnuiţi. Orsoni oferă asistenţă online dacă te abonezi online sau poţi cumpăra cartea ei în care are programele detaliate. O astfel de carte costă aproximativ 49 de dolari. Durata antrenamentelor variază între 10 minute şi o oră şi jumătate, iar părţile de cardio sunt cele mai dificile.

 

Site: Lebodychallenge.lebootcamp.com

Instagram: @valerieorsoni

Cost: abonament lunar de 15 dolari / cartea – 49,90 de dolari

 

Cassey Ho vine în ajutorul femeilor care nu vor un program intens şi caută o metodă plăcută de a face mişcare. Profesoara de Pilates a scris mai multe cărţi, a realizat DVD-uri şi filmuleţe pe youtube şi are zeci de milioane de vizualizări. Cassey Ho vine mereu cu antrenamente noi şi oferă sfaturi preţioase şi în legătură cu alimentaţia.

Site: Blogilates.com

Aplicație: Blogilates

Instagram: @blogilates

Nr.1 din România

Vedetele şi femeile obişnuite din România se bat pe Carmen Fit. Soţii de fotbalişti, Gina Pistol şi Corina Bud sunt doar câteva dintre cele care au ajuns pe mâinile antrenoarei. A uimit pe toată lumea cu pozele care arată rezultate spectaculoase, iar acum primeşte zeci sau chiar sute de cereri. Carmen Fit locuieşte în Braşov, dar face şi antrenamente live online sau gata înregistrate. Pe lângă sport, ea oferă şi un plan nutriţional personalizat. Are un program atât de încărcat încât greu dai de ea, iar preţurile pot fi piperate. Cert este că nimeni nu s-a plâns până acum de serviciile ei.

Căciula cu căști bluetooth

Căciula unisex cu căști poate fi un cadou ideal în această perioadă. Căștile sunt integrate în căciulă și se conectează la smartphone prin bluetooth. Scapi de fire încâlcite și îți poți încălzi mâinile când afară e frig. Căștile au și microfon, așa că poți prelua foarte ușor și apeluri telefonice. O astfel de căciulă se găsește în România la prețuri ce pornesc de la 100 de lei.

Gadgetul care te calmează când ești stresat

Thync este un mic dispozitiv care se conectează la creierul tău și trimite niște unde electrice care au scopul de a te liniști. Gadgetul a fost dezvoltat cu ajutorul unor cercetători neurologi.

Dispozitivul care monitorizează hormonii

Conceput special pentru femei, Yono are ca scop monitorizarea hormonii din organism. Yono te va anunța când ești în perioada fertilă și când se petrec schimbări în organismul tău.

 

×