x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Farfuriile internaționale au făcut deliciul telespectatorilor: „Chefi la cuțite”, lider de piață la nivelul publicului comercial

Farfuriile internaționale au făcut deliciul telespectatorilor: „Chefi la cuțite”, lider de piață la nivelul publicului comercial

04 Oct 2017   •   15:53
Farfuriile internaționale au făcut deliciul telespectatorilor:  „Chefi la cuțite”, lider de piață la nivelul publicului comercial
Sursa foto: Ana Dumitru

Seara de marți a emisiunii culinare ,,Chefi la cuțite” a adus multă distracție în platou, unde s-au adunat concurenți din toate colțurile Globului ce au avut șansa dobândi experiență în restaurante italienești, sau au călătorit în jurul lumii descoperind specificul fiecărei bucătării. Farfuriile internaționale și spectacolul invitaților au făcut deliciul telespectatorilor, căci cel mai iubit show gastronomic de pe Antena 1 a fost lider de piață în intervalul său de difuzare, 20.00-23.04. Cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, ,,Chefi la cuțite” a înregistrat 10,3 puncte de rating și 28,2 % cota de piață, fiind urmată de ProTv cu 9,5 puncte de rating și 26 % cota de piață. Aproape 1,94 milioane de telespectatori din toată țara erau cu ochii pe cei mai simpatici jurați aseară, în minutul de maximă audiență de la 21.51. 

Pentru Pavlito, venit din Creta, pasiunea este absolut necesară în orice preparat, iar rețeta sa de Dakos- salată grecească reinterpretată pe bază de rodii și rucola i-a făcut pe chefi să aprecieze simplitatea unui preparat ale cărui condimente au făcut diferența. Și Liv, foodblogger de origine asiatică, a încercat să obțină cuțitele printr-un preparat care a îmbinat atât gustul dulce, cât și cel picant, însă ingredientele contrastante i-au lăsat pe chefi fără grai...la propriu. În ciuda prezenței pozitive a concurentei, preparatul din tofu a fost extrem de picant și nu a trecut testul. Pe banda misterelor și-au făcut loc și plăcinta săsească Hencleș, tradiționalul praz oltenesc cu măsline, ,,prăjitura soacrei”, dar și un hibrid între aperitiv și desert.

Un concurent și-a pus imaginația la încercare și le-a oferit chefilor un preparat care a stat la baza dintre desert și fel principal de mâncare. ,,E ca și cum aș mânca tiramisu cu pulpe de pui!”, a afirmat chef Dumitrescu, ce nu a apreciat combinația între fois gras pe pat de zahăr și cremè anglaise. Nici colegii săi de jurizare nu au avut o opinie diferită, iar candidatul a plecat acasă fără niciun cuțit. Printre ingredientele îndrăznețe ale acestei ediții s-au numărat și salicornia, o plantă marină, sau kumquat- un fruct dulce-acrișor ce se consumă cu tot cu coajă. Cel mai surprinzător preparat a fost al unei constănțence, ce a reușit printr-o plăcintă cu struguri și nuci să obțină aprecieri din partea chefilor și permisul de trecere către etapa următoare.

 

 

Gelozii la masa de jurizare ,,Chefi la cuțite”

Dacă în edițiile trecute chef Cătălin Scărlătescu a fost cel înconjurat de concurente extrem de frumoase, în ediția de aseară a venit rândul Ginei Pistol să fie curtată de pretendenți. Unul dintre ei a declarat cu sinceritate că s-a înscris în competiție pentru frumoasa prezentatoare a emisiunii și este candidat la dragostea acesteia, nicidecum la râvnitele cuțite. Degajarea și curajul concurentului au stârnit gelozii la masa de jurizare, dar Gina s-a retras, convinsă că chef Cătălin, jumătatea ei de platou, va respecta promisiunea nunții. Mai mult, tot aseară au repetat în premieră și pașii pentru dansul mirilor, pe ritm de salsa!

Jurizările pe nevăzute de săptămâna acesta au făcut deliciul celor din fața televizoarelor, iar spectacolul gastronomic și personajele atipice au piperat audițiile. Cea mai iubită emisiune culinară revine și săptămâna viitoare pe Antena 1- luni și marți de la 20:00, căci lupta pentru cuțite devine din ce în ce mai stransă și mai tensionată cu fiecare ediție!

Sursa: Kantar Media                         

Copyright: ARMADATA S.R.L.                         

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group                

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban si National                              

Perioada 3 octombrie 2017                          

 

×
Subiecte în articol: Chefi la cuțite