x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion 10 lucruri pe care o femeie trebuie să le aibă întotdeauna în poșetă

10 lucruri pe care o femeie trebuie să le aibă întotdeauna în poșetă

de Magda Cristina Ursache    |    22 Iul 2014   •   11:36
10 lucruri pe care o femeie trebuie să le aibă întotdeauna în poșetă

 Dacă a fi pregătit pentru orice este mantra ta, atunci știi că geanta este vehiculul prin care îți trăiești viața – mult mai mult decât doar un loc pentru a ține banii și cheile.

Indiferent dacă crezi că trebuie să cari în poșetă jumătate din casă sau dorești să o păstrezi aproape goală și ușoară, există zece lucruri esențiale pe care toate femeile trebuie să le aibă în geanta lor în orice moment. Să aruncăm o privire la aceste criterii obligatorii, astfel încât să fii gata pentru orice viața aruncă în drumul tău.

1. Ruj
Orice femeie știe, un strop de ruj te poate ridica chiar și din cel mai rău spleen, iar dacă ai marca și culoarea ta preferată la îndemână, orice se poate îndrepta. Sau măcar ai acest sentiment. În plus, dacă nu ai timp de machiaj, dimineața, puțin ruj va pune culoare pe fața ta și te va face mai plină de farmec.

2. Mărunțiș
Accentul aici este pe bani, nu pe cartele de plastic. Toate mamele își învață fiicele că, undeva, într-un buzunăraș al gentuței, trebuie să existe un bănuț de rezervă. Bancnote, dar și monedă, nu se știe când e nevoie de mărunțiș. Câțiva zeci de lei, din care o parte în monedă, te vor salva din multe situații neprevăzute.

Citește lista completă AICI

×
Subiecte în articol: felicia util poseta