x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion 14 firme românești participă la festivalul de modă New York Women's Fashion

14 firme românești participă la festivalul de modă New York Women's Fashion

15 Sep 2019   •   19:30
14 firme românești participă la festivalul de modă New York Women's Fashion

La festivalul de modă New York Women's Fashion, care se desfășoară în aceste zile în metropola americană, participă 14 firme româneşti de design vestimentar, informează Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat. Companiile autohtone vor avea întâlniri şi discuţii de afaceri cu parteneri americani şi cu importanţi distribuitori şi retaileri de pe pieţele internaţionale, în vederea extinderii şi diversificării gamei de produse româneşti oferite la export pe piaţa americană.

Participarea la târg este organizată de MMACA împreună cu Asociaţia FIT - "Future in Textile", în cadrul Programului naţional de promovare a exportului, cu finanţare parţială de la bugetul de stat, în  valoare de circa 1,1 milioane de lei.

Societățile româneşti care expun la New York Women's Fashion sunt Wanda Aly Fashion SRL, Nissintex Fashion SRL, Musette Exim SRL, Rowmania SRL, Braiconf SA, Exclusiv Comp SRL, Hardcore Fashion SRL, Lukkaral SRL, DeCorina Hats SRL, Timo Pro Consulting SRL, Thosamoda SRL-D, Artelier Lorina SRL, Sors Lab SRL şi Clemat Design SRL.

Festivalul New York Women's Fashion reuneşte creatori de modă consacraţi şi producători internaţionali de elită, care participă la fiecare ediţie pentru a-şi prezenta cele mai noi colecţii şi pentru a încheia contracte cu distribuitori şi retaileri din toată lumea. Considerat unul dintre evenimentele reprezentative la nivel global, târgul se desfăşoară la Jacob K. Javits Center, situat în Manhattan - New York. Târgul a fost precedat de o altă manifestare de referinţă la nivel mondial - New York Fashion Week.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: fashion