x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion 7 modele de tenisi trendy pentru 2018

7 modele de tenisi trendy pentru 2018

22 Iun 2018   •   15:56
7 modele de tenisi trendy pentru 2018

În ultimii ani, tot mai multe tipuri de tenişi se abat într-un mod creativ și ingenios de la binecunoscutul tipar tradiţional de design și cromatic, lucru care le încantă pe fashioniste. Modelele aflate în tendințe în acest sezon promit nu doar confort total, ci şi o consistentă infuzie de stil. Propunerile designerilor fac ca aceste modele de tenisi dama să poată fi incluse în cele mai originale combinaţii, satisfacand preferinţele iubitoarelor de modă pentru stiluri vestimentare diverse. Iată care sunt principalele trenduri în materie de tenişi din acest sezon, modele pe care le poți procura din magazinul Zapatos dacă dorești să fii la modă:

  1. Tenişi clasici

Modelul clasic de tenişi este simplu și uşor de asortat. El face parte dintre modelele preferate ale doamnelori și domnișoarelor amatoare de pantofi sport. În spațiul urban, cu ritmul său alert și activități în aer liber diverse, în special vara, tenişii clasici sunt un must-have și se regăsesc în fiecare garderobă. Apariția de mai bine de un secol a acestor încălțări sub forma unui model de pantof sport emblematic, consacrat în moda străzii, a venit în întâmpinarea nevoii de confort a femeilor moderne, totodată satisfacând pe deplin şi pretenţiile lor de gust estetic. Tenișii sunt piesa centrală în outfiturile sport şi în ţinutele casual cu jeanși, iar, prin paleta diversificată de culori sau imprimeuri florale, artistice ori animaliere, pot da ţinutei o notă chic și feminină.

2. Tenişi cu ținte metalice

Acest model de teniși reprezintă unul dintre trendurile cele mai agreate de iubitoarele de modă, în actualul sezon. Inspirate din stilul rock, țintele metalice pe textura tenişilor au transformat imediat acest model de încălțări într-unul de referinţă. Integrați într-o ținută casual, tenișii cu ținte metalice conferă acesteia un aer original și pătimaş.

3. Tenişi din denim

Denimul a devenit materialul preferat al oamenilor de la inventarea lui. El practic este parte din viața noastră zilnică, astfel încat, de la un sezon la altul, designerii îl reinventează și îl introduc în outfituri, prin cele mai surprinzătoare elemente. O ţinută casual fără blugi este aproape de neimaginat, dar, în vara aceasta, o ţinută casual cu tenişi din denim este mai mult decat trendy. Acceștia dau noi semnificații ideii de confort, iar unul dintre marile avantaje pe care le prezintă în cadrul outfitului este că se asortează excelent cu elemente vestimentare cu imprimeu floral și animalier.

4. Tenişi cu imprimeu animalier

Modelul de teniși cu animal print este deosebit de versatil şi poate fi inclus uşor atât în outfituri de zi, cât şi în ținute casual mai excentrice. Indiferent dacă este vorba de imitaţia din piele de reptilă sau de leopard, acest model de tenişi  sunt cel mai inspirat mod de a conferi o tentă smart unui outfit sporty style. Fashionistele care au, în garderobă, un astfel de model de tenişi au mereu un as în mânecă, fără ca cei din jurul lor să le cunoască secretul.

5. Tenişi cu platformă

Pentru că tocurile sunt atât de iubite, designerii încearcă să le introducă în cele mai neobișnuite tipuri de încălțări și reușesc nu doar să fie pe placul fashionistelor din punct de vedere estetic, dar gradul ridicat de confort obținut este remarcabil. Tenișii cu platformă le permite în acest sezon iubitoarelor de modă să câştige în înălțime centimetri în plus şi totodată să se simtă confortabil. Modul de inserare a platformei variază: poate fi la vedere, bine delimitată de restul materialului, sau poate să nu fie vizibilă, ci integrată în materialul tenișilor. Aceste încălțări îşi dovedesc versatilitatea atât în outfituri sport, casual, cât şi în ținute chic, ceea ce le asigură un loc fruntaș în topul preferinţelor celor mai multe iubitoare de modă.

6. Tenişi cu panglici

Cu siguranță, imaginea clasică a tenişilor este cea de încălțări confecționate din pânză cu şireturi şi talpă de cauciuc, însă, el a generat, grație imaginației designerilor, o multitudine de interpretări surprinzătoare. Astfel, în locul șireturilor, au fost introduse panglici care se leagă într-o fundă ornamentală, artificiu care induce o doză de șic excentric, strategia creatorilor fiind una de efect vizual puternic. Întrucât acest detaliul potențează feminitatea tenișilor, se recomandă asocierea lui în special cu elemente vestimentare casual masculine, dar merg perfect și cu rochițe lejere, de vară, din in sau alte materiale răcoroase.

7. Tenişi înalți

Domnișoarele și doamnele care adoră încălțările înalte, care îmbracă glezna și gamba nu trebuie să aștepte sezonul rece pentru a le purta, ci pot alege o pereche de tenisi albi si lungi, un model excentric de încălţăminte sport în trend, caracterizate prin carâmb înalt, prelungit sus, pe gleznă. Deşi aceste încălțări nu sunt uşor de asortat, odată aleasă combinația perfectă, ele dau ținutei o notă specifică stilului punck-chic. Poți miza pe asocieri reușite cu ciorapi maţi, leggings sau colanţi.

×