x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion 8 remedii naturiste care vă scapă de cearcăne

8 remedii naturiste care vă scapă de cearcăne

27 Oct 2015   •   11:25
8 remedii naturiste care vă scapă de cearcăne

 Mulți dintre noi ne confruntăm cu problema cearcănelor, acele zone vineții de sub ochi care ne întunecă privirea, adaugă ani pe fața noastră și ne modifică starea de spirit.


Cearcănele sunt reprezentate de culoarea închisă a pielii și de apariția unor șanțuri inestetice care generează umbre și răpesc din strălucirea feței. Prezența acestora are la bază cauze multiple: oboseala continuă, expunerea îndelungată la soare, alimentația săracă în fier, vitamina K și vitamina B12, fumatul, cofeina, deshidratarea, stresul, bolile endocrine și afecțiunile hepatice sau renale.

Deși cearcanele vor rămâne o constantă până la eliminarea cauzei ce le-a determinat apariția, acestea pot fi mascate prin câteva trucuri de machiaj sau pot fi îndepărtate prin tratamente naturale.

Te-ar mai putea interesa si:

Vrei o piele tânără? Renunță la tratamente cosmetice costisitoare și consumă acest fruct miraculos! Iată alte 10 motive ca să îl mănânci zilnic


Iată câteva dintre aceste remedii, care vor rezolva cu succes problema disconfortului creat de cearcăne:

1. Felii de cartofi cruzi și castraveți

Leacurile de înfrumusețare ale bunicii dau roade și astăzi, așa că dacă te confrunți cu cearcăne și vrei să scapi de ele, aplică feliile de castraveți / cartofi pe ochi timp de 10-15 minute. Clătește-te apoi cu apă.

2. Pasta din mentă
....................................

Citește mai departe pe ANTENA SATELOR

×