x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion A fost odata ca niciodata

A fost odata ca niciodata

05 Iun 2005   •   00:00

Miercuri, 1 iunie 2005, in premiera la Plaza Romania, sase case de moda pentru copii s-au tinut de povesti in cadrul unei prezentari de moda cu peripetii - Kids Collection.

  • de MARIA ALEXE
  • LIFE-STYLE

  • MINIMODEL. Dragalasa Calina Roman in prezentare
    Kids Collection este un spectacol pentru prichindei organizat de Plaza Romania si Best Management Model in colaborare cu magazinele de moda pentru pusti: Z, Mother Care, Crido Kids, Baby Star, Captain Hook. Casele de moda pentru prichindei au dat tonul distractiei pentru copiii de toate varstele.

    OFERTA. Z, primul brand care a deschis Lumea Povestilor, le-a dat idei copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 14 ani. Fetitele au imbracat modele sofisticate si trendy, in timp ce baietii au optat pentru jeansi. Magazinele Z au colectii sport, dar si rustice, romantice, indiene sau marine. A doua aparitie din spectacol le-a apartinut celor de la Mothercare. Ei au mizat pe hainute haioase si colorate, din fibre naturale. Pentru Baby Star, moda de copii este sinonima cu lejeritatea. Hainele sunt accesibile, in culori precum alb, roz, bej, albastru. La randul lor, cei de la Disney au prezentat o colectie foarte colorata, bogata in broderii si imprimeuri vesele, cu celebrele personaje din desene animate.

    MARINARI. Crido Kids a dedicat colectia din aceasta vara marinarilor - "Sailor Kids" - haine dinamice, sport casual, pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani. Culorile Crido Kids? Alb, rosu, bleumarin. Ca pentru un marinar adevarat. Prezentarea de poveste a fost incheiata de Captain Hook. Ei au propus hainute din fibre naturale, 100% nonalergice, in culori pastelate - vernil, lila, ciclam, portocaliu, turcoaz si galben. Kids Collection a fost evenimentul care a incheiat seria manifestarilor dedicate Zilei Copilului la Plaza Romania.

    VEDETE. Catinca Roman si fiica ei, Calina, care a si prezentat in cadrul show-ului, Leonard Iosefini si fiul sau, Catalin Crisan cu sotia si fiica sa, actrita Andreea Macelaru Sofron, Catalina Mocanu si Eugen Mihaescu de la Krypton, Pavel Bartos cu sotia si fiica sa, Eva, Calin Goia de la Voltaj, Adriana Trandafir si fiica sa, Maria Speranta, Narcisa Suciu si fiica sa, Ioana Basescu, Violeta Beclea, Dana Petrescu.

    EXPOZITIE
    Ziua de 1 Iunie a fost marcata si prin vernisajul expozitiei de arta - "Vis de copil". Operele de arta au fost realizate de copiii din cadrul Asociatiei Umanitare Mia’s Children din Bucuresti. Expozitia s-a desfasurat in perioada 1-5 iunie si fondurile obtinute din vanzarea picturilor vor fi folosite pentru programele educative ale asociatiei. Ioana Tariceanu a cumparat cateva tablouase.
    ×
    Subiecte în articol: high-life