x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Adele îşi va lansa propria linie de îmbrăcăminte XXL

Adele îşi va lansa propria linie de îmbrăcăminte XXL

18 Ian 2016   •   21:27
Adele îşi va lansa propria linie de îmbrăcăminte XXL

Conform presei britanice, Adele s-ar pregăti să îşi lanseze propria linie de îmbrăcăminte, în parteneriat cu o firmă specializată în distribuirea de măsuri mari. Cu hainele sale pentru mame de familie "stilate", cântăreaţa de 27 de ani ar putea pune în umbră celebri creatori de modă, scrie metronews.fr.

Potrivit publicaţiei săptămânale Now, regina clasamentelor muzicale ar pregăti o linie de articole de îmbrăcăminte destinată mamelor de familie "stilate". "Este doar începutul, însă a cerut sfaturi de la mai mulţi designeri, lucrând în acelaşi timp la propriile ei schiţe", spune o sursă apropiată interpretei piesei "Hello".

Revista Now scrie că Adele ar fi luat legătura cu firma Evans, specializată în haine cu măsuri mari. Evans a colaborat deja cu vedeta la crearea unei colecţii de haine pentru femei, inspirată din rochia purtată de Adele la premiile Grammy în 2012. Prin urmare, deşi a postat în urmă cu câteva zile o fotografie pe Instagram, făcută în sala de sport, cântăreaţa nu intenţionează să cedeze canoanelor lumii modei.

În luna noiembrie, cu ocazia lansării albumului "25", Adele a vorbit despre aspectul său fizic într-un interviu la emisiunea australiană "60 Minutes".

"Mereu mi s-au pus întrebări despre fizicul, greutatea, stilul meu etc. Înţeleg foarte bine acest lucru. Nu mi se pare în regulă totuşi că nu se pun aceleaşi întrebări şi bărbaţilor", spunea Adele.

"Oamenilor li se părea incredibil că am succes, deşi port 'o măsură mare' . Nu fac muzică pentru priviri, ci pentru urechi. Oricum nu îmi pasă, muzica nu se vede, se ascultă. Prin urmare, de ce să conteze?", a întrebat retoric artista.

×
Subiecte în articol: Adele