x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Anca Sigartău și fiul ei Teodor, îmbrăcați de un designer de la Bollywood în "Asia Express"

Anca Sigartău și fiul ei Teodor, îmbrăcați de un designer de la Bollywood în "Asia Express"

12 Noi 2018   •   22:10
Anca Sigartău și fiul ei Teodor, îmbrăcați de un designer de la Bollywood în "Asia Express"

Asia Express, cel mai dur reality show difuzat în curând de Antena 1 este și un motiv de reale surprize pentru cele 9 perechi de vedete participante. La finalul fiecărei zile, aceștia sunt nevoiți să își caute singuri cazare și fac asta bătând din poartă în poartă.

Pentru fiecare dintre ei, orice noapte petrecută la casele localnicilor este o adevărată poveste, pentru că niciodată nu ști unde nimerești. Anca Sigartău și fiul ei Teodor s-au trezit în casa unui designer local, și nu orice fel de designer ci unul care îmbracă cele mai mari staruri de la Bollywood. După ce le-a spus povestea lui și i-a invitat la masă, bărbatul le-a făcut și un cadou. O cămașă pentru Anca și un tricou pentru Teo, două piese din colecția lui, pentru a le purta noroc în cursa Asia Express.

Filmările pentru cel de-al doilea sezon Asia Express, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România, au loc anul acesta în Sri Lanka și India. 9 perechi de vedete sunt hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro și pentru a trăi experiența vieții lor. Fiecare pereche are la dispoziție un Euro pe zi și trebui să își găsească singuri mâncare, cazare și transport.

×
Subiecte în articol: anca sigartau