x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Armani se disociaza de America House

Armani se disociaza de America House

18 Iun 2005   •   00:00
Armani se disociaza de America House

Celebrul grup italian Giorgio Armani, conform reprezentantilor firmei de consultanta CPP, a reconfirmat oficial faptul ca nu a initiat, cu atat mai putin agreat, nici un fel de franciza sau parteneriat pe piata romaneasca. Aceasta infirmare vine in urma unor zvonuri initiate de o companie romaneasca de retail, care a anuntat la inceputul anului trecut incheierea unui acord vizand prezenta Emporio Armani in cadrul galeriilor comerciale America House, care urmeaza sa fie inaugurate anul viitor in Bucuresti.

FRANCIZA. In schimb, grupul si-a reafirmat interesul pentru viitorul Luxury Department Store, ce va fi construit in Capitala. Giorgio Armani si-a intensificat in ultima perioada campania de extindere in Europa de Est o data cu deschiderea celui de-al doilea magazin Emporio in Rusia si al primului de acest gen la Sofia. Casa italiana prefera franciza monobrand pentru fiecare dintre liniile sale, favorizand un partener unic pe fiecare piata. Armani se situeaza in continuare in topul caselor independente din lume, avand o retea de distributie de invidiat, printre liniile sale numarandu-se: Armani Prive, Giorgio Armani, Armani Collezioni, Emporio Armani, Armani Jeans, Armani Casa, Armani Dolci, Armani Cosmetics si recent anuntatul concept Armani Hotels.

ISTORIC
Compania Giorgio Armani a fost infiintata la 24 iulie 1975 la Milano, de catre Sergio Galeotti si Giorgio Armani. In prezent, Armani reprezinta unul dintre cele mai mari grupuri din lume din industria luxului, cu circa 4.600 de angajati si 13 fabrici. Grupul detine in prezent 59 de magazine Giorgio Armani, 11 magazine Armani Collezioni, 122 de magazine Emporio Armani, 71 de magazine A/X Armani Exchange, 13 Armani Jeans, 6 Armani Junior, unul Giorgio Armani Accessori si 17 magazine Armani Casa, raspandite in 37 de tari.

×
Subiecte în articol: high-life armani giorgio giorgio armani