x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Casatorie in lux

Casatorie in lux

de Catalin Budescu    |    29 Oct 2005   •   00:00
Casatorie in lux

Cea mai apreciata si renumita casa de lux pentru segmentul de rochii de mireasa, rochii de ceremonie si ocazii speciale, cadouri de nunta si accesorii este fara indoiala Vera Wang din Statele Unite.

Totul a inceput o data cu primul salon de rochii de mireasa deschis in 1990, in cadrul Carlyle Hotel pe Madison Avenue de catre creatoarea de moda Vera Wang. Incurajata de aprecierile retailerilor si editorilor de moda care au notat imediat impactul colectiei sale denumita "Bridal", succes datorat materialelor pretioase folosite, simtului deosebit al detaliului si liniilor creatiilor sale, Vera Wang si-a extins activitatea si spre prÃşt-Ã -porter si accesorii. Dupa 15 ani de activitate, marca Vera Wang este una dintre cele mai notorii din lume pe acest segment.

COLABORARI CELEBRE. Marca este pozitionata pe cel mai inalt segment de lux, colaborand cu designeri de varf din intreaga lume, pentru a putea oferi clientilor produse de cea mai buna calitate, atat in ceea ce priveste stilul, detaliile, cat si serviciile de asistenta. In mai putin de 10 ani, Vera Wang a reusit sa se impuna in domeniul creatiei rochiilor de mireasa prin noua sa abordare a stilului clasic, aducand modernism, eleganta, dar mai ales faptul ca individualizeaza fiecare rochie creata. Vera Wang a revolutionat acest segment de nisa prin materialele somptuoase si detalii de inalta maiestrie, dovedindu-si simtul estetic deosebit si in momentul extinderii activitatii de la couture spre colectii de accesorii, parfumerie si casa.

MAGAZINE. Colectiile Vera Wang se gasesc in peste 250 de magazine din intreaga lume. Cele mai reprezentative raman insa cele doua magazine de pe Madison Avenue (NY) - cel pentru rochii de mireasa si Maids on Madison - care merge dincolo de rochii de mireasa, adresandu-se in special domnisoarelor de onoare.

DE LA VOGUE LA RALPH LAUREN
Vera Wang (foto) activeaza in domeniul modei de peste 25 de ani, din care 16 si i-a petrecut ca editor pentru revista Vogue, iar restul ca designer pentru Ralph Lauren. Colectii Vera Wang sunt: "Bridal" - rochiile de mireasa (evening and cocktail), "Maids" - colectii de rochii pentru domnisoare de onoare, bijuterii, incaltaminte, ochelari, parfumerie, casa (Vera Wang China and Crystal si Vera Wang Silver and Gifts) si, nu in ultimul rand, "Vera Wang Honeymoon Suite" - Halekulani Hotel (Honolulu, Hawaii) - apartamentul nuptial special realizat de celebra creatoare pentru tinerii casatoriti.

×
Subiecte în articol: high-life vera wang vera wang