x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Cătălin Botezatu, pentru a opta oară la New York Couture Fashion Week!

Cătălin Botezatu, pentru a opta oară la New York Couture Fashion Week!

de Cosmina Stoicescu    |    17 Sep 2012   •   12:28
Cătălin Botezatu, pentru a opta oară la New York Couture Fashion Week!

Catalin Botezatu a se afla alaturi de echipa lui de profesionisti la New York-ul, unde designerul a fost invitat pentru a opta oara la celebrul festival de moda New York Couture Fashion Week.

Catalin Botezatu va prezenta astazi, in seara de gala a evenimentului, cea mai noua colectie a sa, Domina, in fata a peste 3000 de oameni invitati. In impozanta sala Grand Ballroom a Hotelului Waldorf Astoria vor fi prezenti stilisti, critici de moda, jurnalisti din peste 25 de tari, oameni de afaceri si vedete locale.

Catalin Botezatu va avea astfel ocazia sa fie remarcat de oameni influenti de peste ocean. Anii trecuti, designerul a fost o reala atractie pentru mass media, gratie creatiilor sale si a modelelor machiate si coafate intr-un stil extravagant de echipa Mirela Vescan si Laurent Tourette. Astfel se face ca Botezatu a fost fotografiat timp de mai bine de 20 de minute si a oferit interviuri pret de doua ore.

Colectia Domina cuprinde numai rochii de seara, realizate din materiale pretioase, completate de dantela frantuzeasca, blanuri si pene.

×