x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Ce încălțări bărbătești se poartă iarna aceasta

Ce încălțări bărbătești se poartă iarna aceasta

31 Oct 2017   •   11:45
Ce încălțări bărbătești se poartă iarna aceasta

Sezonul rece bate la ușă și orice domn trebuie să-l întâmpine cum se cuvine. Încălțările alese de fiecare dintre bărbați trebuie să confere picioarelor cea mai bună protecție și confort, în concordanță cu vremea rece și umedă. Cum sezonul cald s-a încheiat de curând, toată atenția se îndreaptă spre încălțămintea specifică celui rece. Aceasta trebuie să fie comodă, călduroasă și lejeră, potrivită condițiilor meteo aprige. După cum știm, vremea rece și ploioasă constituie un factor important în alegerea corectă a încălțămintei, ca să fii pregătit cu cele mai potrivite încălțări pentru a traversa sezonul rece în cele mai bune și confortabile condiții.

Probabil că ai încă dulapul încărcat cu arsenalul de vară, însă iarna e aproape și se impun modificări urgente, care să satisfacă nevoile tale în materie de încălțăminte și îmbrăcăminte pentru sezonul rece. Vei avea de întâmpinat zăpada, gheața și gerul, așa că ai nevoie de o paletă largă de ghete și cizme de iarnă pentru bărbați care să te facă să arăți și să te simți perfect atunci când le vei purta.

Din fericire, pe piață se găsesc o mulțime de încălțări bărbătești pentru sezonul rece, de la cizme și bocanci barbati, până la ghete și pantofi. Fie că mergi la birou, urci pe munte sau călătorești, trebuie să te asiguri că porți încălțămintea potrivită, nu foarte voluminoasă, și fabricată din materialele cele mai rezistente.

Important este ca alegerea pe care o faci să fie cea corectă pentru tine. Dar cum faci cea mai bună alegere? E simplu. Magazinul Zappatos.ro îți pune la dispoziție un număr impresionant de încălțări care pot satisface cele mai pretențioase gusturi. îți stăm la dispoziție pentru a te ajuta sa te decizi în privința tipului de încălțăminte ideal pentru tine. Dispunem de o gamă variată de produse pentru toate gusturile și vârstele. Indiferent ca ești genul sport, casual sau office, avem piesele cele mai potrivite pentru a completa ținuta de zi, de seara sau de noapte. Calitatea materialelor pentru confecționarea încălțărilor de iarnă pe care le oferim este una ridicată, iar îmbinările și designul lor te vor determina să le porți cu drag, inclusiv în drumeții, unde ai nevoie de ceva rezistent în picioare, dar și de mobilitate sporită. Îți propunem câteva idei de încălțări de iarnă pe care trebuie să le ai în garderobă anul acesta.

Ghetele Chukka

Ghetele Chukka  sunt o alegere sofisticată pentru lunile de iarnă sau ori de câte ori simți nevoia să porți cizme. Liniile moi și materialul ușor și confortabil din care sunt confecționate pot fi completarea perfectă a oricărui costum, fie că este elegant sau casual. Poți asocia cu ușurință aceste cizme de iarnă pentru bărbați unui blazer subțire pentru a face tranziția ușoară de la o ținută de birou la una de relaxare. 

Ghetele Chelsea

Liniile fine ale acestor ghete barbatesti le transformă într-o încălțăminte pentru bărbați extrem de versatilă, care poate fi purtată atât la ocazii formale, cât și la cele casual. Ghetele Chelsea sunt confortabile, se potrivesc ușor oricărui stil și sunt cele mai la îndemână atunci când te grăbești. Asortează-le unui costum casual sau unei perechi de blugi alături de o cămașă cu model.

Ghetele Lace-Up

Ghetele pe care ți le oferim vin în alcătuirea unui stil office, elegant, care cu siguranță va atrage priviri și nu te va lăsa neobservat. Indiferent dacă preferi pielea naturala sau pe cea întoarsă, cu toții suntem de acord că stilul elegant și talpa exterioară de cauciuc din care sunt confecționate fac din ghetele Lace-Up un concurent de top pentru plimbările pe străzile înghețate sau pentru zilele lungi petrecute la serviciu. Asortează-le cu un pulover gros de iarnă și o pereche de jeanși și vei obține un aspect confortabil și elegant pentru sfârșit de săptămână.

Indiferent ce alegi să porți iarna aceasta, nu neglija îngrijirea corectă a încălțămintei, dacă dorești să o păstrezi cât mai mult timp. Pentru a întreține ghetele din piele în timpul sezonului rece,  sfatul nostru este ca, după ce încălțările se înmoaie din cauza umezelii, să le umpli cu ziare și să le permiți să se usuce în mod natural, fără să le expui la surse artificiale de căldură. Dacă sunt acoperite cu noroi, așteaptă mai întâi să se usuce, îndepărtează-l ușor cu o perie moale, apoi aplică un strat de cremă. Crema de ghete este revigorantul care nu trebuie să lipsească din ciclul de întreținere al încălțărilor.

×