x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Ce mai fac creatorii de moda

Ce mai fac creatorii de moda

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    01 Iul 2005   •   00:00
Ce mai fac creatorii de moda

Cei care au ceva de spus pe segmentul de moda se exprima apeland la tot felul de mijloace mai mult sau mai putin conventionale.

Cei care au ceva de spus pe segmentul de moda se exprima apeland la tot felul de mijloace mai mult sau mai putin conventionale.

Printre artistii de renume care s-au implicat in CowParade se numara si reputata creatoare de moda Doina Levintza. Vacuta decorata de aceasta, pe nume MOO-lin Rouge, imbracata in dantela fina, etalandu-si semeata botinele, accesoriile si volanele rosii din trena, va asteapta sa o vizitati in holul Hotelului Marriott. Joi, 30 iunie, a avut loc, in Sala Rotonda din Plaza Romania, un supershow de moda, denumit Photo Image Communicator Fashion Show, unde s-au intalnit pentru a defila impreuna pe catwalk colectiile unor importante case de moda, alaturi de ultimele gadget-uri si noutati high-tech. Vedete au fost colectiile: KODAK - Ana Maria Lungu, SAGEM - Stephan Pelger, Media Galaxy - Tina R., PHILIPS - Morgan, SONY - Catinca Roman, FUJI FILM - Wilhelmina Arz, TOSHIBA - Sonya Rykel.

Dupa doar opt luni de la deschidere, atelierul tanarului designer Stephan Pelger s-a mutat intr-o noua locatie, mai spatioasa, mai eleganta si mai primitoare. O noutate binevenita pentru cele care doresc sa fie unice si autentice in orice moment al zilei va fi noua linie prÃşt-Ã -porter ce se pregateste, care promite sa fie o surpriza placuta.

×
Subiecte în articol: high-life