x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Ce personalitate dezvăluie gențile din garderobă?

Ce personalitate dezvăluie gențile din garderobă?

24 Oct 2019   •   17:28
Ce personalitate dezvăluie gențile din garderobă?

Nu se poate ca o garderobă feminină să nu fie prevăzută cu un loc special dedicat genților. Aceste accesorii sunt necesare și reprezintă emblema feminității. Istoria genților pornește încă din Egiptul Antic și aceste articole au trecut de la stadiul funcțional la cel estetic, fiind în prezent o combinare între util și plăcut. Ceea ce este mai puțin cunoscut este faptul că stilul genții creează un adevărat profil psihologic.

Educația, ereditatea, dar și mediul de proveniență sunt factori ce au pus într-o mai mică sau mai mare măsură cărămizile comportamentului din prezent. Mimica, gesturile, tonul vocii se pot clasifica în categoria testelor de personalitate și caracter. Ei bine, la fel ca și vestimentația, geanta unei femei dezvăluie trăsături unice de personalitate.

Bineînțeles că materialul calitativ ține de bun gust și eleganță. De aceea, Zevo este un punct de interes pentru pasionatele de originalitate, eleganță și stil. Catalogul magazinului este alcătuit din genti din piele dama handmade. Pentru că toamna și-a intrat pe deplin în drepturi, colecția din acest sezon impresionează prin diversitate și aspecte autentice cu care Zevo și-a obișnuit publicul larg.

Geanta și personalitatea?

Într-o oarecare măsură acești termeni sunt contradictorii. Cum ar spune multe persoane nu poți alătura caracteristici ce țin de natura umană cu obiectele. Ei bine, Zevo a reușit acest lucru transformând pasiunea pentru confecționarea acestor genti din piele damă ȋntr-o amprentă unică, oferind personalitate fiecărui model. Astfel, din jurnalul personal Zevo fac parte gențile shopper, de mână, clutch-urile și multe altele. În acest mod, placerile vinovate ale femeilor - gențile - se regăsesc într-o diversitate de nuanțe, ce acoperă cerințe dintre cele mai variate.

Pentru că această colecție de genți este despre personalitățile puternice și despre întâmpinarea provocărilor, Zevo propune o nouă perspectivă asupra modului de a purta geanta.

Gențile de mână

 

Acest model de geantă se adresează femeilor care preferă să fie mereu pregătite, dar în același timp să fie elegante. Face parte dintr-o modă care a trecut demult testul timpului. Gențile de mână sunt preferatele doamnelor și domnișoarelor sigure pe forțele proprii, dar care știu să acorde o mână de ajutor în caz de nevoie. Aparențele sunt în principiu axate pe un tip de persoană sufletistă, cu sufletul cald. Subtil, aceste femei care adoră gențile de mână își duc la îndeplinire obiectivele și dau dovadă de încredere în forțele proprii.

Stilul de a purta o geantă de mână reflectă un anumit statut în societate, imaginea fiind pe primul loc. Aceste femei știu că aspectul îți construiește CV-ul și relațiile cu cei din jur.

Gențile clutch

Aceste genți din piele de damă le reprezintă cu succes pe femeile petrecărețe sau care sunt mereu în pas cu moda. Dincolo de aparențe, aceste femei dau dovadă de foarte bune abilități organizatorice. Acest aspect este rezultatul alegerii obiectelor strict necesare, dar și modul în care acestea sunt aranjate pentru a putea să încapă între aceste mici dimensiuni. Modele diverse care se pot purta și pe umăr se găsesc pot fi gasite de cele interesate în categoria genți de la Zevo.

Gențile de umăr

Gențile de umăr dezvăluie o personalitate care se axează mai mult pe aspecte practice. Astfel de genți se adresează femeilor care își construiesc cariera profesională din pasiune și nu doar din ambiție. O gentă de umăr reflectă o atitudine relaxată, dar în același timp care mizează pe puterea eleganței. Modul în care acest model este purtat poate crea o postură defensivă sau dimpotrivă un caracter puternic conturat pe încrederea în forțele proprii. Postura defensivă se observă în momentul în care o geantă de umăr este purtată în față.

Gențile shopper

 

Sunt dovada unei personalități imprevizibile. Gențile shopper sunt preferatele celor care adoră aventura și libertatea. O astfel de geantă este ideală pentru femeile care nu se tem de schimbări, fiecare moment fiind o necunoscută. Aceste persoane sunt mereu pregătite și trăiesc la maxim prezentul. Firi optimiste, cele care adoptă aceste stiluri de genți nu cunosc tristețea pentru că nu au timp de astfel de stări. Deciziile spontane definesc cu siguranță gențile shopper.

Fiecare femeie este construită din personalități multiple. Pentru cele care știu să fie mame, femei de succes, dar și care știu să se bucure de fiecare moment al vieții găsesc în portofoliul magazinului prezentat genti de la Zevo cu un logo inedit, cu un stil original care se evidențiază în orice context. Personalitatea este înnăscută, în timp ce caracterul se dobândește. Fiecare model de geantă Zevo exprimă o parte din sufletul purtătoarelor datorită pasiunii prin care sunt realizate.

 

 

×