x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Ce rochii sa alegi in 2019 si cum sa iesi in evidenta?

Ce rochii sa alegi in 2019 si cum sa iesi in evidenta?

17 Mai 2019   •   15:13
Ce rochii sa alegi in 2019 si cum sa iesi in evidenta?

Aptitudinile femeilor la shopping nu sunt de neglijat, insa odata cu dobandirea  informatiilor din ce in mai variate si accesul facil la internet poate sa apara si starea de incertitudine cand vine vorba de alegerea unui singur articol vestimentar.

Prinse in ritmul alert zilnic, majoritatea femeilor ar dori ca macar ceva sa le usureze sarcinile. Alegerea hainelor cu care alegi sa te imbraci in fiecare zi indiferent de ocazie poate reprezenta un moment destul de inconfortabil.

Orientate spre ideea de a exista cat mai multe lucruri multifunctionale care sa rezoneze si cu activitatile pe care le efectueaza zilnic, majoritatea doamnelor si domnisoarelor, cel putin in privinta hainelor, prefera ca articol vestimentar rochiile, deoarece acestea pot indeplini atat ideea de lejeritate cat si cea de feminitate.

Rochiile, indifernt de modelul ales si de ocazie, reprezinta in esenta feminitatea. Scurta sau lunga, cu imprimeuri sau simpla, de ocazie sau casual, probabil cel putin o rochie nu lipseste din garderoba oricarei femei.

Cu toate ca uneori adopta stilul casual si poate prefera blugii exista cel putin ocazii sau evenimente ce impun in sine purtarea unei rochii.

Accesul la internet a mai rezolvat problema timpului petrecut la mall-uri sau magazine, astfel magazinele de haine online, au luat amploare. Este adevarat poate ca sunt destul de multe prin faptul ca internetul nu mai este demult un subiect tabu sau greu de utilizat. Cu toate acestea este necesar sa ne orientam spre ce ne intereseaza, in functie de timpul de livrare, preturi, materiale si cusaturi, posibilitatea de returnare, gama de marimi disponibile s.a.m.d.

Dyfashion poate fi o solutie in ceea ce priveste magazinele online cu specific de imbracaminte, orientandu-se in special pe hainele si accesoriile de dama.

Idei multe - decizii usoare cu cei de la Dyfashion

Hainele si accesoriile de pe dyfashion.ro sunt dispuse pe categorii si branduri ceea ce faciliteaza cautarea, astfel categoria de colectii noi poate reprezenta un mod de inspiratie in cazul in care nu stii ce este in trend anul acesta.

Tot pe principiul ce se mai poarta in acest an, Dyfashion in ceea ce priveste articolul rochii vine in ajutorul femeilor ce adopta un stil office, cu modele variate. Un pont pe care te poti baza in alegerea unei rochii office este acela ca in acest an se poarta imprimeurile florale si au revenit in trend  carourile, dungile si bulinele.

Cateva sugestii de rochii office colectia 2019 sunt reprezentate de modelele: rochia neagra Melania cu imprimeu de trandafiri rosii, rochiile cu imprimeuri florale mari sau combinarea a doua imprimeuri diferite de tipul celui floral cu carourile precum rochia office „Kaylee bleumarin cu imprimeuri florale si carouri”.

Aspectele urmarite pentru intrebarea „Ce rochie sa aleg ?”

Intrebarea poate cea mai frecventa in momentul in care se hotarasc ca doresc sa participe la o nunta si sa aleaga modele de rochii.

Totusi, nunta poate fi unul dintre evenimentele  care pot prezenta cel mai frecvent o provocare in alegerea rochiei. Daca doresc o rochie care sa le avantajeze, dar in acelasi timp nu isi doresc sa eclipseze mireasa, atunci pot opta pentru o culoare care nu este prea tipatoare, dar in acelasi timp sa nu fie nici prea stearsa, intr-un final este o petrecere.

De cele mai multe ori se opteza pentru o tinuta de zi potrivita pentru biserica si obiceiurile din traditia romaneasca si o alta tinuta de seara pentru petrecerea aferenta. De obicei tinuta de zi este orientata spre decenta prin faptul ca include si mersul la biserica, in timp ce tinuta de noapte poate fi de obicei o rochie lunga sau scurta in functie de ceea ce te avantajeaza.

Este des intalnita preferinta rochiilor lungi in special pentru ocazia prezentata, insa nu tot timpul o rochie lunga le avantajeaza. Spre exemplu pentru persoanele mici de statura se poate preta mai bine o rochie scurta. In esenta rochiile lungi se aranjeaza mai bine pe persoanele inalte prin care  se pot evidentia toate cusaturile si fiecare detaliu.

Pentru serviciu, plimbari sau pentru ocazii aniversare o sugestie ar putea fi urmarirea unor aspecte simple, dar de efect. In aceasta categorie pe langa statura, se poate incadra cu succes culoarea tenului. Culorile pot oferi un plus de efect sub aspectul tenului mai inchis sau mai deschis.

Spre exemplu un ten deschis poate fi conturat si scos in evidenta prin culori vii de tipul rozului prafuit sau corai, in timp ce tenurile mai inchise pot fi avantajate de culori aprinse precum rosul.

Acestea sunt doar cateva idei ce pot fi urmarite atunci cand aleg o rochie sau alte tipuri de haine, dar modelele si tipurile se pot regasi detaliat aici.  

 

 

 

×