x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Colecţia Little Marc Jacobs, adorată de micile vedete, la Global Kids Fashion Week (GALERIE FOTO)

Colecţia Little Marc Jacobs, adorată de micile vedete, la Global Kids Fashion Week (GALERIE FOTO)

de CS    |    05 Mar 2013   •   11:59
Colecţia Little Marc Jacobs, adorată de micile vedete, la Global Kids Fashion Week (GALERIE FOTO)

Putini sunt cei care stiu ca extravagantul si talentatul designer Marc Jacobs creeaza si hainute pentru copii. El va participa in perioada 19-20 martie la Global Kids Fashion Week, primul eveniment in care industria modei va celebra designul hainelor pentru cei mici. Organizat de retailer-ul alexandalexa.com, evenimentul va cuprinde o intalnire cu presa de specialitate, in cadrul careia designeri si brand-uri renumite de moda pentru copii, printre care si Little Marc Jacobs isi vor prezenta tendintele de toamna/iarna, 2013-2014.

Prima linie de haine pentru copii, creata de Marc Jacobs, a fost lansata in 2005, iar in 2010 a fost completata de o linie de costume de baie. De atunci, el si-a pastrat popularitatea in randul parintilor care si-au dorit ca si piticii lor sa fie la curent cu cele mai noi tendinte in materie de moda. Printre micile vedete care poarta haine din colectia Little Marc Jacobs se numara Suri Cruise care a fost fotografiata purtand o rochie Lolita Bow Stripe, in timp ce vizita gradina zoologica din N.Y. sau Blue Ivy Knowles, fiica lui Beyonce care a fost fotografiata de paparazzi purtand  balerini metalizati in forma de soricei. Matlida Rose Ledger (fiica lui Heath Ledger si Michelle Williams), Sadie Sandler (fiica lui Adam Sandler) sau Anja Ambrosio Mazur (fiica top-modelului Alexandra Ambrosio) poarta la randul lor haine din linia Little Marc Jacobs.

×