x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Culorile verii 2005

Culorile verii 2005

de Maria Alexe    |    20 Iun 2005   •   00:00
Culorile verii 2005

Eterna problema: ce se poarta?

Concediul se apropie si iar aceeasi problema - ce se poarta anul asta? Vrei sa nu treci neobservata pe plaja, vrei sa te simti bine cu tine si sa te bucuri de fiecare moment.

Fii o zeita pe plaja, simte-te libera in tot ceea ce faci si lasa-ti imaginatia sa se joace. Hai sa vorbim de atitudini: orice piesa vestimentara o poti adapta personalitatii tale. Vrei sa fii cat mai seducatoare, inspira-te din natura, alege culori puternice. Verdele crud si verdele lamaie se potrivesc in orice situatie. La o rochie simpla eleganta sau la o costumatie de zi accesoriile din aceasta gama cromatica iti dau un aer proaspat.

PORTOCALA. Pentru personalitatile mai vulcanice culoarea portocalei este din nou la moda. Cea mai potrivita culoare pentru accesoriile care iti intregesc imaginea sexy si pasionala. Pentru o nota de culoare potrivita stilului solar se poate opta pentru combinatia orange cu galben.

FLORI. In aceasta nebunie de culori imprimeurile florale sunt si ele la moda. Se poarta imprimeurile naive cu flori de camp pentru spiritul delicat imprimeurile gen deco cu flori stilizate in culori vibrante pentru cele care vor mai mult. Aceste imprimeuri se potrivesc la orice piesa vestimentara, poti alege genti, sandale, rochii, pantaloni scurti si bineinteles costumele de baie, arata senzational, sutienele mascand busturile mai putin generoase.

BLEU OCEANIC. Bronzul dobandit este pus in valoare de aceasta culoare electrica. Materialele naturale cum ar fi pielea, inul, matasea sunt inedite in aceasta nuanta. In combinatie cu albul, nonculoarea cea mai la moda a anului, vei da dovada de multa eleganta si bun gust.

STILURI. Daca vrei sa fii imbracata in tendinte, vara asta trebuie sa te inspiri din cateva stiluri vestimentare. Stilul etnic este compus din mai multe curente dar care merg combinate. Probabil, cel mai important look in 2005 este stilul gypsy, cu multe fuste crete si colorate cu petice; spiritul Africii, bijuteriile africane din lemn pictat si oase, imprimeurile tribale. Aspectul botanic si boem, in culori vibrante sau delicate, imprimeurile florale sunt accentul feminitatii. Mai apare stilul bunicuta cu multa dantelarie, broderii si macram.... Stilul marinaresc usor de obtinut folosirea dungilor, jachete marinaresti cu nasturii din dotare aurii si pantalonii albi cu cele doua randuri de nasturi.

LA MODA. Acum nu trebuie sa te sperie aceste tendinte. Poti sa-ti construiesti prin imaginatie si chiar cu bani putin un stil personal in tendinte. Nu te opreste nimeni sa te gandesti la combinatii inedite atata timp cat dai putina atentie culorilor.
×
Subiecte în articol: high-life