x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Designer de star Wardrobe

Designer de star Wardrobe

15 Mai 2005   •   00:00

Maria Lucia Hohan este apreciata de multe vedete din Romania, care aleg sa-i poarte creatiile la evenimente de top. Printre care Andreea Raicu, Claudia de la Cream, Ileana Lazariuc, Ileana Pescariu.

  • de MARIA ALEXE
  • GOGOSAR GINGAS. La Skinwear, rochia Mariei cu accesorii de perle a facut furori
    Cea mai importanta aparitie intr-o rochie Wardrobe am remarcat-o la Premiile BAFTA (academia britanica de film si televiziune). Cine? Anamaria Marinca, castigatoarea Premiului pentru cea mai buna actrita, care a purtat o rochie din colectia Skinwear.

    CREATIE. Wardrobe, feminitate pura, un concept inspirat din arta, design si viata reala. In spatele acestei fabrici de creatie se afla o tanara de 24 de ani, o minte inovatoare, cu o cariera bazata pe efort, talent si pasiune: Maria Lucia Hohan. A studiat Matematica-fizica si se pregatea pentru Arhitectura cand a fost incurajata de un apropiat sa plece din tara la studii in Paris, unde a absolvit Institutul Superior de Arte Aplicate Lissa, specializarea Design Textil. A plecat la Milano sa-si incerce norocul si chiar a avut sansa sa lucreze pentru Romeo Gigli si Krizia. S-a intors acasa sa-si realizeze propria marca, Wardrobe. Astfel si-a amenajat in subsolul casei parintesti atelierul de creatie, o investitie sufleteasca, emanand stare de spirit si personalitate boema si matura.

    SENZUALITATE. Creeaza haine provocatoare, multe topuri si rochii cu decolteuri ametitoare, de o senzualitate debordanta, pantaloni extrem de stramti. Lansat in septembrie 2003, Wardrobe isi prezinta prima colectie in 2004, Velvet Experience, in cadrul Festivalului de moda de la Iasi, apoi Glow, la sfarsitul lui 2004 lanseaza Dreambabe pentru Maria Grapini, iar acum a fost prezenta din nou la Festivalul de moda de la Iasi 2005 cu Skinwear.

    Maria Lucia Hohan
    www.wardrobecompany.com
    Strada Tocului, CP 014151, Sector 1, Bucuresti-Romania tel.+40 724.111.090

    ATITUDINE
    "Colectiile mele respira note evidente de hedonism, fiind o proiectie directa a ideii de viata traite si gustate din plin, cu atitudine si stil, emotie si ludic, toate conturate in povestea Wardrobe"
    Maria Lucia Hohan
    designer vestimentar

    SKINWEAR
    O colectie pictata in ludic si senzual. Ideea de feminitate dulce, copilaroasa, exprimata prin voaluri diafane in culori parfumate, este contracarata de note usor provocatoare prin piesele din piele fronsata, plisata si decorata cu accesorii din metal. Rochiile vaporoase si elegante sunt combinate cu bolerouri din piele vintage. Centuri din piele fronsata subliniaza talia rochiilor ample, gen gogosar. Accesorii chic precum perlele si paietele sunt asortate cu lanturi si nasturi metalici. Un designer care are foarte multe de oferit pentru moda romaneasca si asa saraca. Creatiile Wardrobe le puteti gasi la atelier, in magazinele Dada din Bucuresti si chiar intr-un magazin din Suedia, Kit of Elsinore.
    ×
    Subiecte în articol: high-life wardrobe