x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Designerii pariază pe lumea modei pentru copii

Designerii pariază pe lumea modei pentru copii

de Diana Scarlat    |    22 Ian 2018   •   09:11
Designerii pariază pe lumea modei pentru copii
Sursa foto: amphoto.ro

Evenimentele dedicate copiilor care au pătruns în lumea modei se înmulțesc în România, iar designerii au înțeles foarte bine oportunitatea de a se dedica acestei piețe a creațiilor vestimentare pentru cei mici. Aflat la cea de-a III-a ediţie, evenimentul Carolina Fashion Kids a adunat în acest weekend peste 200 de invitaţi în sala de evenimente a Hotelului Astoria din Alba Iulia.

Cei mai tineri absolvenţi ai Şcolii de modeling Cleopatra Popescu din Alba Iulia, dar şi mai vechii lor colegi, din Sibiu şi Braşov, au strâns sute de aplauze, într-un spectacol plin de culoare, inocenţă şi frumuseţe. A fost prezentă la eveniment și echipa de copii pregătită în cadrul școlii de modeling de la Cluj Napoca, ai cărei membri au început cursurile de curând, în luna noiembrie.

„Micile modele au prezentat colecţii aparţinând unor branduri celebre care le-au dedicat creații speciale, precum  Reserved, LC Waikiki, Adidas, Cocodrillo, Bossini, designerul Ioana Şuteu, dar și branduri dedicate întru totul copiilor, precum Active Kid din Cluj Napoca, sau Pitici Voinici. Şcoala de modeling Cleopatra Popescu aşteaptă din ce în ce mai mulți copii la noul curs care va debuta în februarie 2018”, spun organizatorii.

×
Subiecte în articol: Carolina Fashion Kids