x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Fashion alert! Sarafanele din "Gossip Girl" disponibile acum pentru liceenele din România!

Fashion alert! Sarafanele din "Gossip Girl" disponibile acum pentru liceenele din România!

de Cosmina Stoicescu    |    17 Sep 2012   •   12:29
Fashion alert! Sarafanele din "Gossip Girl" disponibile acum pentru liceenele din România!

Odata cu inceperea scolii, designerul Mihaela Drafta le propune fetelor pasionate de fashion reinterpretari cool ale sarafanelor scolare. Inspirata de uniformele purtate de Blake Lively si Leighton Meester in 'Gossip Girl', Mihaela Drafta lanseaza o linie de sarafane in serie limitata, in tonuri de albastru, bluemarin sau caramiziu.

“Mie nu mi-a placut niciodata sa ma imbrac in uniforma si sunt convinsa ca multe fete de liceu imi impartasesc parerea. Eu m-am uitat la serialul Gossip Girl si am vazut cat de cool aratau acele fete la scoala, chiar daca purtau o uniforma. M-am gandit, astfel, sa propun astfel o colectie limitata de sarafane, care pot sa fie accesorizate diferit. Carourile si combinatile de culori imprima tinutei un aer rafinat si fresh. Totusi, aceste sarafane nu se indeparteaza prea mult de rigorile impuse de licee si sunt o alternativa pentru elevele care vor sa iasa in evidenta si sa fie intocmai ca Blair sau Serena', este de parere Mihaela Drafta.

Pe de alta parte, Mihaela isi aminteste cu drag de inceputul anilor de scoala din timpul liceului.

“Liceul a fost una dintre cele mai frumoase perioade din viata mea. Dupa o vacanta de vara plina de neprevazut, in primele zile de scoala depanam tot felul de amintiri impreuna cu colegele mele din liceu, care mi-au ramas si astazi foarte apropiate. Nu mi-a placut insa niciodata ideea de uniforma, de a te imbraca la fel cu toata lumea. Inca din anii de liceu am avut primele mele tentative de creatie si incercam sa accesorizez uniforma diferit, cu tot felul de brose si curele din piele', a povestit designerul.

×