x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion GALERIE FOTO Mihaela Drafta: “Purtaţi piele roz, bordo sau verde toamna aceasta!”

GALERIE FOTO Mihaela Drafta: “Purtaţi piele roz, bordo sau verde toamna aceasta!”

18 Oct 2012   •   15:37
GALERIE FOTO Mihaela Drafta: “Purtaţi piele roz, bordo sau verde toamna aceasta!”
Sursa foto: ADPM

Mihaela Drafta declară că în tendinţele sezonului toamnă-iarnă actual se regăseşte, din abundenţă, pielea. Designerul le recomandă româncelor să poarte atât geci, cât şi fuste, pantaloni şi trench-uri din piele naturală sau ecologică, după preferinţele fiecăreia.

Mihaela Drafta spune că nu trebuie să apelăm doar la pielea clasică, neagră sau maro, ci să încercăm şi variante de bordo sau camel şi chiar culori mai puţin obişnuite precum roşu burgundy, roz, galben mustar, albastru cobalt sau verde. Mai mult, pielea poarte fi şi perforată, imprimată sau cu broderii de piele întoarsă.

“Tendintele acestui sezon aduc piese noi din piele pe podium. Rochii în culori de bordo sau camel, piele perforată sau imprimată, broderii pe piele intoarsă, cămăşi şi bluze. Este un sezon al pielii sub orice formă. Dacă alegi să porţi numai o piesă de îmbrăcăminte din piele, o poţi asorta cu aproape orice şi poti obtine cu usurinţă o ţinută elegantă, clasică, dar şi stiluri mai relaxate”, declară Mihaela Drafta.

Designerul va lansa în curând o colecţie în care pielea naturală şi ecologică va juca un rol esenţial.

Mihaela Drafta urmează astfel direcţiile trasate de marii creatori de modă internaţionali. Case de modă celebre au deja colecţii de acest tip.

Celine a inclus în noua colecţie chiar un maieu colorat din mai multe petice din piele, geci din denim cu mânecile din piele. Givenchy a evidenţiat elementele military cu ajutorul pielii, iar Hermes ne face să călătorim în mediul rural, într-o „fermă stylish”, unde pielea joacă, din nou, un rol esenţial.

×