x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Gentile statement ale toamnei 2017!

Gentile statement ale toamnei 2017!

29 Sep 2017   •   15:34
Gentile statement ale toamnei 2017!

Un acccesoriu indispensabil si extrem de pratic din garderoba oricarei femei il reprezinta geanta, cea care completeaza tinuta, defineste stilul si statutul posesoarei ei. Asa ca mergi mana in mana cu cele mai noi modele de genti propuse pentru sezonul toamna iarna 2017-2018 de b-mall.ro.

Tendintele toamnei scot ca vedeta incontenstabila geanta borseta, comebackul sezonului si un accesoriu mega practic&chic. Gucci a dat tonul cu celebra Belt Bag si toata lumea i-a urmat, transformand-o rapid intr-una dintre cele mai hot piese ale sezonului rece.

Poti alege modele clasice din piele, piele intoarsa sau chiar de reptila sau poti indrazni cu variantele sport, urban ce se muleaza perfect stilului tău vestimentar mai relaxat.

Vestea bună este că geanta borsetă merge la orice, de la blugi si pana la rochii de seara iar posibilitatile de purtat sunt nenumarate. Aici putem aminti si de geanta miniaturală a carei singura provocare ar putea fi spaţiul de depozitare restrains, însă odată descoperita şi asumata, poate deveni un adevarat un trademark cooleness!

In tendinte de cateva sezoane incoace, rucsacurile nu pierd teren nici in aceasta toamna, ba mai mult primesc un upgrade stillistic. Purtabile atat pe umar, la spate, cat si in mana, supercolorate sau mega wilde sunt adevarata declaratia de stil a momentului.

Atitudine, curaj si mici detalii ce fac diferenta, asa putem defini outfiturile toamnei, iar rucsacurile propuse sunt accentele atipice, statement pentru un look street-style reusit! Ia-ti si tu unul, pentru ca ai de unde alege!


 

 

Furla Love Moschino

Alexander Wang, Jason Wu, Loewe, Paco Rabanne ori Stella McCartney sunt doar cativa dintre designerii care au decretat ca mega IN geantile tip sac! Forma si design aparent simplu, minimalist chiar, se potrivesc atat unui stil elegant, cat si unuia sporty chic, reusind sa completeze cele mai diverse lookuri. De asemenea un alt model consacrat, shopper bag continua sa fie in tendintele acestei toamne, dar dimensiunile se schimba semnificativ-mare, cat mai mare! Originale, oversized si mai ales foarte practice te insotesc peste tot. la birou, la sala, la cumparaturi.

Inspira-te din colectiile ready to wear Balenciaga, Céline, Chanel, Loewe ori Max Mara si alege-ti modelul dorit!


 

 

Ralph Lauren Furla


 

Poate cele mai interesante propuneri sunt gentile cu accente din blana, fie ea naturala sau artificiala. Gentile din blana sau cu décor din blana sunt exact twistul stilistic de care ai nevoie pentru outfiturile tale geroase. Alexander McQueen, Altuzarra, Balmain, Dion Lee, Dries Van Noten sunt doar cativa care au pariat pe blana in sezonul de iarna 2018! Si o fac intr-un mare stil!

 

Furla

Genti neobisnuite cu un design interesant in forma de animale, fructe etc ori din materiale sau decoruri ingenioase au devenit un adevarat hit al sezonului toamna-iarna. Gucci, Michael Kors, Miu miu propun genti somptuoase din piele de reptila.

Acne, Fendi, Dolce&Gabbana, Hermès sau House of Holland si-au pus toata fantezia in miscare si au adus in prim plan genti cu cele mai diverse detalii gen lanturi, catarame, aplicatii metalice, imprimeuri si chiar broderii. Originalitatea si indrazneala sunt cuvintele cheie pentru gentile de femei ale acestei toamne, pe care le gasesti intr-o varietate foarte larga pe b-mall.ro


 

 

 

 

 

 

 

 

×