x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Ghidul privind purtarea unei posete plic

Ghidul privind purtarea unei posete plic

16 Oct 2017   •   16:34
Ghidul privind purtarea unei posete plic

Posetele de tip plic au aparut ca o alternativa mai eleganta pentru varianta unor posete feminine. Sunt practice si suficiente pentru obiectele personale in momente precum participarea la evenimente. Odata cu asocierea acestor elemente la o tinuta, trebuie avut in vedere fiecare detaliu si gest.

Indiferent de tipul de plicuri dama, regula de baza este rafinamentul, eleganta si bunul gust ce ies in evidenta din imaginea purtatoarei.

Cum se poarta un plic

Contrar a ceea ce ati putea crede, un plic de dama se impune si in gestul de a fi purtat. Include bareta de umar, dar aceasta este de obicei ascunsa. Regula de eticheta spune ca exista doua variante. Pe de-o parte, plicul se poate tine in una din maini, chiar daca o acoperim la propriu. In numele elegantei, este de preferat ca un deget sa fie tinut pe muchia plicului, de-a lungul acestuia. O alta varianta este sa va permiteti libertatea mainilor si sa tineti plicul la subrat, insa cu naturalete, nu ca si cand il ascundeti.

Chiar si atunci cand alegeti purtarea plicului cu bareta inclusa, exista o nota de eleganta si bun gust de care sa tineti cont. De aceasta data se considera ca bareta nu are nevoie de sustinere, deci nu va pozitionati mana pe ea. Deci, 3 moduri de a fi purtata, asadar se exclude total ceea ce tine de purtarea acestui plic ca pe o mapa sau atarnand cu bareta.

De asemenea, plicul va insoti purtatoarea la toti pasii. Cand urmeaza si momentul de a sta la masa, se recomanda ca acesta sa fie asezat mai degraba pe scaun, decat pe masa. Chiar daca este un plic demn de admirat si calitativ, nu se permite un astfel de gest de expunere. Este desigur o nepotrivire de eleganta intre cum arata femeia si cum se manifesta.

Purtarea unui plic este o arta

La capitolul potrivire, combinatii cromatice si nu numai, un plic ar trebui usor de ales. Asta daca va alegeti o sursa pe masura. Colectia de posete de tip plic pentru dama de la ANNA CORI este un raspuns de rafinament la nevoile dumneavoastra. Aceasta include numeroase optiuni cromatice, avand la baza fabricarea acestora din piele naturala. Poate fi vorba de cea lacuita, de piele intoarsa sau laminata, fiecare optiune avand un farmec deosebit. Astfel de varietati fac ca gusturile diverse si tinutele elegante pe masura sa isi gaseasca elementul corespunzator in tipologia unui plic parte din aceasta colectie.

In mare parte se mizeaza pe simplitate, pe linii fine si detalii delicate. Texturile diferite, in functie si de tipul de piele, ofera un aspect favorizant pentru ca tinuta aleasa sa fie pusa in evidenta. Cromatic, se poate alege intre culori vibrante sau cele echilibrate, in functie de modul in care este accesorizata tinuta sau de alte particularitati de acest gen.

 

fDespre ANNA CORI

Brandul ANNA CORI este un nume cu greutate pe piata de profil in materie de incaltaminte si accesorii din piele. Este un brand romanesc, solid, cu un impact puternic in stabilirea de trenduri, definitoriu pentru eleganta dorita de orice femeie, cat si de barbati. Magazinele atat fizice, cat si din mediul online dispun de produse realizate in cadrul fabricii DENIS.

×
Subiecte în articol: posete plic