x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

10 Sep 2005   •   00:00
VILA VERSACE, HOTEL DE LUX. Casa Casuarina, vila situata pe plaja din Miami unde a trait Versace incepand cu 1992 pana cand a fost ucis acum cativa ani pe treptele ei, s-a transformat in hotel de 5 stele si restaurant. "Este o ocazie unica de a achizitiona o cladire cu importanta arhitectura pentru a o aduce la dispozitia publicului", a declarat Tom Mooney. Vila in forma sa originala a fost ridicata in 1510, iar in 1992 a ajuns in proprietatea celebrului designer pentru 2,9 milioane de dolari.

PALATUL FENDI, CEL MAI MARE MAGAZIN. Palatul Fendi este situat in centrul orasului Roma la intersectia a trei faimoase strazi - Via del Corso, Via dei Condotti si Via di Fontanella Borghese. La parter si la primul etaj pe o suprafata de aproximativ 700 de metri patrati, imobilul va gazdui cel mai mare magazin de retail al brandului Fendi. Astfel, "etajul nobil" folosit odata ca spatiu pentru receptii a fost transformat intr-un spatiu unic, perfect pentru gazduirea unor evenimente de prestigiu, culturale, expozitii, receptii, lansari si prezentari de moda.

NOUL MAGAZIN LOUIS VUITTON LA PARIS. Louis Vuitton se pregateste sa deschida cel mai mare magazin ce-i poarta numele la sfarsitul saptamanii modei de la Paris. Astfel, la data de 10 octombrie se vor deschide usile magazinului aflat pe Champs-Elys...es doar pentru un grup select de clienti. Vedete ca Sharon Stone, Uma Thurman si Serena Williams au fost invitate sa participe la petrecerea de deschidere a noului magazin si sa faca si cumparaturi dintr-o editie limitata - special disponibila pentru acest eveniment.

ALEXANDER MCQUEEN, COLECTIA DE ACCESORII. Unul dintre cei mai promitatori designeri din generatia sa, Alexander McQueen a lansat prima colectie de genti de mana. Accesoriile au fost insotite si de o colectie de pantofi, inspirata de celebra actrita a lui Hitchcock, Kim Novak. Designul noii genti reprezinta in primul rand eleganta anilor ’50. Gentile Novak aduc o turnura suficient de moderna la stilul clasic. Colectia cuprinde genti din piele rosie, verde sau maro, de crocodil sau din piele bej cu franjuri, genti rosii cu ciucuri, albe crosetate, geanta-buzunar din matase cu cristale incrustate. Intreaga colectie este deja disponibila in magazinele ce poarta numele Alexander McQueen.

×
Subiecte în articol: high-life