x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Info

Info

10 Aug 2005   •   00:00
O NOUA SECTIE DE DESIGN INTERIOR. Incepand de anul acesta, Facultatea de Arte Decorative si Design din cadrul Univerisitatii Nationale de Arte Bucuresti, catedra de Arte Textile, cu cele doua specializari ale ei (cea de tapiterie si contexturi si cea de imprimerie), a infiintat in cadrul ei un modul de Design Textil pentru Interior. Modulul are o structura de baza de trei ani pentru licenta, doi ani de master si doi de doctorat. Examenul de admitere consta in sustinerea a doua probe: studiu de desen si prezentarea unui portofoliu cu lucrari de specialitate.

LA JUCU, PORNESTE PRODUCTIA PENTRU IKEA. La Jucu, la 20 de kilometri de Cluj-Napoca, Ecolor SRL va incepe sa produca mobilier pentru gigantul suedez IKEA. Noua investitie se ridica la 4 milioane de euro, iar productia va porni luna aceasta. IKEA are 40 de furnizori in Romania.

CEA DE-A 14 EDITIE A TARGULUI INTERNATIONAL DE MOBILA - BUCURESTI. La Romexpo va avea loc, in perioada 7-11 septembrie 2005, cea de-a 14-a editie a Targului International de Mobila - Bucuresti, BIFE-TIMB, o intalnire cu mobila de calitate, cu performanta si cu inovatia noilor creatii de mobila. Deschis atat specialistilor, cat si marelui public, targul provoaca la o alegere intre clasic si contemporan, intre emotia interioarelor traditionale si confortul interioarelor cu design modern si functional.

×
Subiecte în articol: high-life